| Yosefin a întrebat:

E adevarat zvonul(care a aparut zilele astea) ca Facebook va schimba confidentialitatea? si face publice toate informatiile si mesajele, pozele, etc de pe profilul tau? chiar daca tu le stergi? samd.

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ar fi adevarat, Facebook ar fi dat faliment de demult. big grin
Asemenea prostii circula pe Internet cu miile, iar prostimea-l propaga cu mainile sale proprii, dand drumul la BARFA web big grin

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Bula):

De asta nu ar trebui sa aiba oricine acces la internet laughing. Astia-s prosti si in viata reala sau doar aici? Câți bani s-ar face de pe urma lor :O

| Bula a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Sunt multi care fac bani buni in urma prostilor. big grin
Domnia si prostia sunt la mare plata! big grin
big grin

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este adevarat.

| johnnny123 a răspuns:

Stai și tu o secundă și gândește-te înainte să pui întrebarea asta.

Dacă Facebook ar face publice toate mesajele private și toate informațiile utilizatorilor ce crezi că s-ar întîmpla în secunda următoare?

Îți spun eu: ar avea 50 de milioane de procese și s-ar închide, iar toți cei care au luat această decizie ar merge la închisoare.

De ce ar face o asemenea mișcare sinucigașă?

Este ca și cum ai întreba "Este adevărat zvonul că Ford va începe să monteze în mașinile sale dinamită care poate exploda în orice moment?"

| untu a răspuns:

S-ar putea sa fie adevarat cum spun ce-i de la canalul american 13 NEWS ca Facebookul este o capcana pentrutoti utilizatorii! Uite asa am luat masuri de precautie si am postat pe peretele Facebook si la cronologia ta:
,, Termen limită azi! 19 aprilie 2017/Tot ceea ce ai postat vreodată devine public începând de mâine. Chiar și mesajele care au fost șterse sau fotografiile care nu sunt permise. Nu va costa nimic sa dati un copy-paste, mai bine în condiții de siguranță decât sa va para rău. Canalul 13 News a vorbit despre schimbarea în politica de confidențialitate Facebook.
Eu nu dau permisiunea Facebook-ului sau oricărei entități asociate sa utilizeze imaginile mele, informațiile sau mesajele, atât în trecut cit și în viitor. Cu această afirmație, am dat o notificare Facebook: este strict interzis să dezvăluie, copieze, distribuie sau de a lua orice altă acțiune împotriva mea bazat pe acest profil și / sau a conținutului său. Conținutul acestui profil este de informații private și confidențiale. Încălcarea vieții private poate fi pedepsită prin lege (CUC 1 1 1-308- 308-103 și Roma Statut).
NOTĂ: Facebook este acum o entitate publică. Toți membrii trebuie să afișeze o notă de genul asta. Dacă preferați, aveți posibilitatea să copiați și inserați această versiune. Dacă nu publicați o declarație cel puțin o dată, va fi permisă utilizarea tactica a fotografiilor, precum și informațiile conținute în actualizările din stare profil. NU TRIMITEȚI. Copiază și lipește pe peretele tau.''

| tehno125482 a răspuns:

Nu

| Ivy86 a răspuns:

Cu siguranță când deschizi un cont pe Facebook scrie undeva ca le acorzi acces la toate informațiile care le postezi. Ei știu totul cum arati, cum arata soțul, soția, copii, părinții, prietenii... Știu unde stai, unde ai fost, ce preferi, ce vorbești sau ai vorbit vreodata. Nimic nu se șterge definitiv de pe Facebook. Asta e, și ei pot face ce vor pe proprietatea lor

| Ivy86 a răspuns:

Pe bune asa naivi sunteți? Orice pus pe Facebook sau pe internet este stocat undeva și nu este șters niciodată (poze, mesaje, conversații sterse). Deci adio confidențialitate și intimitate.
Desigur Facebook nu vor face datele astea publice la oricine, nu mi-e sau la vecinu. Dar la politie și multe alte persoane pot cu siguranță (plus ca informația are valoare).
Pentru cei mai curioși vizionați filmul Snowden (cu un fost agent CIA care a recunoscut ca SUA poate accesa orice PC, din orice colt al lumii), și da este poveste reala, tipul se ascunde acum în Rusia.
Deschideți ochii și aveți grija ce vorbiți sau puneți pe net, intimitatea nu mai exista de mult.

| Antonies a răspuns:

Nu, că de obicei un copil care vrea atenție inventează o prostie data, o postează la el pe Facebook iar lumea de pe Facebook e prea proastă și o distribuie mai departe. În nici.un caz mari nu baga in seamă postările astea, sunt doar in limba română. La cât e Facebook-ul de mare gândiți-va că doar românii au postat asemenea prostii. Doar e România, nu?

| MartinAlabert a răspuns:

Nu cred. Dar daca asa ar fi eu ma apuc de ac sa imi dezactivez contul

Răspuns utilizator avertizat
| CASTRAVETE112 a răspuns:

Nu! A mai apărut acum jumătate de an sau chiar un an. A postat cineva și toți după el/ea.