| Andrey2002012 a întrebat:

E bun computer-ul cu 8 gb ram memorie ddr3 procesor Intel core ci3sandybridge i3-2120 placa video dedicat 2 gb ati hd5450 ddr3, DVD +RW,,,

Nu accept raspunsuri :da e bun,îmi dai funda?
Daca e bun specifice dc, daca nu e bun specifici dc

Ok?

Răspuns Câştigător
| PaulCCraciun a răspuns:

Placa e slaba, chiar foarte slaba daca ai in minte jocuri de prin 2010 incoace si vrei sa le joci in conditii medii-high. Iti spun din experienta, eu am pe laptop un hd5470 de 1gb ( care e ceva mai buna decat 5450 )si de ex, la jocurile mai noi, Prototype 2, detalii low/off, 800x600, sacadeaza din cand in cand, nfs the run, detalii aproape toate pe medium, rezolutie undeva pe la 1024x768, la fel, sacadeaza in unele momente, seria call of duty( ma refer de la 'World at War' incoace) se misca binisor spre bine pe detalii medium-high pe rezolutii 1280x720 etc. Bine, la tine s-ar putea sa mearga ceva mai bine, avand in vedere ca eu nu am i3, probabil vei obtine in medie cu 5-7 FPS mai mult decat mine, poate chiar mai mult.
Daca vrei jocuri, iti recomand un gt555m de la nVIDIA, acel gt610m de care zicea cineva mai sus nu e cine stie ce, e cam la fel de buna ca hd5450, poate un pic mai rapida, dar nu cu mult.
daca pc-ul il vei folosi mai mult pentru programe sau alte chestii, e foarte bun, RAM-ii sunt mai mult decat suficienti, procesorul va face fata fara probleme, HDD-ul e suficient zic eu sa il umpli cu filme, jocuri, programe, documente, etc.

3 răspunsuri:
| Andrey2002012 explică:

Am uitat pc mai are si 1 tb hdd

| djdani1 a răspuns:

Da,dar nu ai ce face cu 8 gb ram la un i3 si ti-as recomanda o placa video mai buna, un nVIDIA http://www.emag.ro/......EH50KBBBM/
Bafta!

| Anonimul122 a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti zic, ai 8 gb ram, asta suficent pentru ce operatiune supui tu pc, sau leptopul ( nu ai specificat ce ai laptop sau pc )

dar i3, este un procesor bunicel, dar daca aveai macar i5, nu conta decat, aveai un Leptop/pc destul de puternic pentru multimedia, sau jocuri
Iar placa video ati HD5450 DDR3, este suficient de buna pentr a rula jocuri la calitate inalta, dar mai bine iti luai un gt force 610m ca era mai performanta, dar si scumpa tare, si DVD +Rw, este suficiet pentru arderea pe disc sau copierea la viteza de pana la 30, 60 mg pe secunda, dar nu ai spus placa integrata, frate, oricum ce ai tu, este bun pentru gamelay pe mediu seting, unele, iti merg pe high dar gta 4 nu, tio duce pe mediu sau low, sau ce joc vrei tu sa te joc bafta, sper ca ti-am explicat corect delalile, Funda