Randezi proiecte de arhitectura? Faci productie cinematografica? Sau la ce iti trebuie i7?
Pai la gaming...
dar e bun? si cat ar costa daca vreau sa-l vand?
Nu am cum sa-mi dau seama daca ii bun pentru ca nu vad nici un model de componenta, dar nu cred ca iti trebuie i7 pentru gaming sa fim seriosi, un i5 ii suficient. Un i7 cred ca sare de 1500 ron (doar CPU).
Daca el asa are n-am ce sa ii fac, zi-mi doar daca e bun si cat costa daca vrei funda
Nu cersesc funde omule. Ce ma intrebi tu ii ceva de genul: ii bun BMW dar nu imi zici ce model. Ca si configuratie sistemul ii ok pentru gaming, iar scorul poate sa treaca de 4000-5000 ron.
Tu cred ca ai exagerat mai mult ca mine , daca nici un titan in 5 ani nu face fata la jocuri cu ultra, la ce dracu ar costa 40 de milioane. mie mila de prostii ca il iau
Logica ta e puternica. Da-mi tu un sistem facut in 2008-2009 care sa visezi tu sa duci ceva azi la ultra. Nu ai sa gasesti, simplu, pentru ca ele se perfectioneaza de la o zi la alta si sunt depasite. Apoi vezi ca apar tehnologii noi, versiuni noi de directx pe care nu le mai poti rula cu placi vechi. Asa ca nu mai comenta aiurea.
Mda... eu nu v-am cerut sa imi ziceti daca il am, daca nu il am, daca e pentru gaming etc.
C-AM CERUT DOAR SA SPUNETI DACA E BUN SI CAT AR COSTA!