Nu mai cauta provideri cu stick usb prin reteaua GSM sau 3G... e fix pix, mai mult te enervezi decat il folosesti! Indiferent de cine sunt... VDF, ORG, COSMOTE!
Nu trebuie sa te descarci intr-un mod asa public.Trebuie sa te comporti matur indiferent de situatie, sa te duci la un Vodafone shop si sa rezolvi problema.Nu ajuta cu nimic daca injuri.
Pai mi-a mers perfect 3 zile ca trebuia sa platesc factura( sa-mi ia fata ca merge netu si sa platesc in continuare) si de astazi pauza. mai mult de 15kb/sec nu merge. nu pot sa vad nici pe youtube. am luat de la Vodafone ca pe la mine nu au venit astia cu rds si singura posibilitate sa bag net era sticku. acum au venit astia cu fibra optica si eu am ramas cu sticku asta de 2 bani. si auziti la ei: ca sa reziliez contractu trebuie sa platesc totalul de abonament pe 2 ani, adica 200 de euro. pe ce sa platesc fratilor 200 de euro, pe un stick amarat. in viata mea sa nu mai aud de Vodafone, poate sa-mi dea telefoane pe gratis si nu mai cumpar de la ei. da oricum fac un scandal mare pentru ca la opc scrie clar, daca nu sunt multumit de servicii, pot oricand sa anulez un contract. mai si platesc ca prostu 540 de mii pe luna. pai astia la romtelecom platesc 300 de mii si merge netu de zboara. va pupa jean!
DeathLord93 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: