Dar ce are? Eu unul racesc pc-ul cu ventilatoare de carcasa de 120mm cu capacul deschis ca nu-mi intra pe carcasa venturile.
E bine, dar face mult zgomot :) Poti verifica daca au scazut temperaturile cu http://www.piriform.com/speccy In timp se aduna praful in calculator cred ca mai mult decat in mod normal, dar pe timp de vara cred ca e ok.
E bine? Trage-ti doua palme si iesi la culcare. Daca pui ventilatorul ala langa carcasa, cu ditamai magnetul in interior, o sa vezi in timp ce bine e.
Si daca il pun la distanta are ceva? Si daca poti sa imi spui daca un ventilator mai mic are magnetul mai mic...Mersi anticipat!
La distanta e ok, dar umple carcasa de praf.Are un magnet mai mic, dar nu e ca un vent de carcasa. Pune mai la distanta daca chiar vrei sa o faci.
Ventilatoarele de camera nu au magneti, merg in curent alternativ. Cele de carcasa au magnet pe elicea care se invarte. Oricum, un ventilator de camera e destul de mare, nu cred ca incape in carcasa calculatorului, nu il bagi chiar in calculator si va sta la o distanta apreciabila. Un calculator deschis nu e un lucru suficient de bun - mai scapi ceva in el, mai impingi ventilatotul in el. Daca e ventilator mare cu diametru de 40 cm si carcasa de protectie, riscul sa iti intre in calculator e mai mic. Mai sigur e sa pui un ventilator de carcasa pe peretele lateral alimentat la 12V din calculator (dai gauri multe sau decupezi capacul).
Nu,nici vorba.Ventilatorul ala are un magnet care poate afecta piesele sensibile, esti nebun?
Mai bine iti cumperi un cooler pentru carcasa care sa o cuprinda cu totul la 20-30 lei sau 50 lei pentru ceva mai durabil si mai silentiosCum ma sa iti racesti PC-ul cu ventilatorul de camera? Bagai aer conditionat, e mai bine