| Feyenooord666666 a întrebat:

E musai sa dai update la windows 7? (care nu e original).

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E chiar indicat sa nu faci update. Iti intra un update KB 971033 care descopera ca Windowsul este ilegal si ti-l blocheaza. Daca stii cum sa fentezi se poate.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.Vei avea probleme cu Genuine.

| Adbbmsh a răspuns:

Nu este obligatoriu.

| RAY a răspuns:

Eu spun sa ramai acolo unde esti

| doctorandus a răspuns:

Updateurile le faci ca sa repari hibele sistemului. Daca nu faci update ramai descoperit si-ti intra hackerii in calculator.

| dannyel86 a răspuns:

E recomandat sa nu faci update. Daca ai protectie (antivirus, firewall), e bine ca sistemul sa ramana asa, si chiar sa opresti actualizarile, in caz ca ele sunt active si primesti notificari in acest sens.

| Feyenooord666666 explică (pentru dannyel86):

Am malware si avast, e de ajuns. Mersi frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai update la windows 7 NUMAI daca este activat. original sau nu, sa fie activat. Daca nu este activat si dai update, se va descarca in windows un fisier care „vede" ca windows-ul nu este activat si iti va cere sail activezi intr-un termen.Plus de asta dispare poza de pe desktop, ceea ce este foarte nasol. Mai bine nu updatezi si iti bagi un antivirus daca stii ca nu ai windows-ul activat.

| Feyenooord666666 explică (pentru anonim_4396):

Am Malware si si Avast pe el.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Feyenooord666666):

Tine numai un antivirus, nu doi.Intra in conflict si urca procesorul. lasa numai Avast-ul.

| Salontanul a răspuns (pentru Feyenooord666666):

E chiar indicat sa nu faci update. Iti intra un update KB 971033 care descopera ca Windowsul este ilegal si ti-l blocheaza. Daca stii cum sa fentezi se poate.