| Jessica1235 a întrebat:

E normal ca atunci când vinzi ceva pe olx, să ceară oameni detalii pe whatsapp (mai mte poze sau chesti de genul)?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este nromal, atata vreme cat nu-ti cer datele personale, sau copie dupa buletin.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In majoritatea cazurilor când cineva te scoate de pe olx pe WhatsApp e scam

| Jessica1235 explică (pentru suntserios):

M-am gândit la chiestea asta și de aceea am zis să întreb

| dullcat a răspuns:

Da, e normal sa ceara detalii, dar nu pe whatsapp.Regulamentul olx scrie destul de clar asta.Ei nu mai pot raspunde pentru ce se intampla pe whatsapp sau altele, deci incearca sa pastrezi legatura pe platforma destinata, tocmai ca sa fii safe si sa rezolvi usor in caz de tepe sau alte scenarii nefericite pentru tine.

| Furnicuta000 a răspuns:

E normal sa iti ceara mai multe poze si detalii. Cei mai dubiosi sunt aia care zic ca cumpara un produs fara sa ceara reducere de pret, 100 poze si 100 detalii laughing
Dar desigur ca poate fi si teapa, olx e plin de tepari. Niciodata, absolut niciodata sa nu dai cuiva datele de pe card, indiferent de ce motiv ar avea. Nici adresa ta nici alte date personale daca tu esti vanzatorul.
Olx are serviciu de livrare cu verificare din cate stiu, spune-i ca ii trimiti asa

| Jessica1235 explică (pentru Furnicuta000):

Mulțumesc pentru informații happy

| cfrtobias a răspuns:

De ce nu? ca poate le dai ceva fals happy

| Jessica1235 explică (pentru cfrtobias):

Oricum ei pot verifica coletul la ridicare și dacă nu coincide cu ce am pus pe site îl pot returna

| Mindfulness a răspuns:

Este! Dar unii fac și mișto!

| Jessica1235 explică:

Mai multe poze*