| dot a întrebat:

E ok laptopu' asta? nu am de gand sa-l folosesc la chestii complicate, e doar pentru entertainment. ce ziceti? :)

http://www.compari.ro/......sului.html

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da lol e f bun happy

| Webber a răspuns:

Atat timp cat nu intentionezi sa rulezi pe el programe cu cerinte mari de grafica (jocuri, prezentari 3D) nu vrei avea probleme.

De mentionat ca o astfel de configuratie este prezenta, la un pret mai mic, la alti producatori. Sigla HP, costa!

| Ady00pk a răspuns:

Daca til permiti e super happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa parerea mea si raportat la altele pe care le-am vazut este destul de bun si are tot ce-ti trebuie. Numai bine!

| ronin33dan a răspuns:

Cred ca este exagerat, la cum spui tu ca este pentru "entertainment"! Arunci cu banii pe geam, parerea mea. Un procesor de maxim 2Gb cu peste 2Gb de memorie si un hard disk de peste 160 Gb, este mai mult decat suficient.Recomandare mea este sa-ti cauti un Toshiba cu caracteristicele de mai sus, pentru ca sunt renumite pentru calitatea bateriei in timp.Succes!

| dot explică:

@ronin big grin nu e problema de bani. 160 GB inseamna doar muzica pentru mine. vreau un procesor bun pentru ca ma enervez atunci cand pc-urile/notebook-urile merg greu. mc pentru raspuns.