In mod normal si conform clasamentului international, pentru home useri pe locul 1 este kaspersky, pentru companii este bitdefender. NOD32 este undeva in top 5, iar Panda este in top 10, dar nu in primi 5.
Eu folosesc Avira si este destul de bun, il poti download-a de aici: http://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=33&lid=1689
Nu. In momentul de fata la nivel de low-end cel mai bun este NOD32. La nivelul de securitate puternica, cel mai bun pare sa fie Bitdefender (versiunea speciala pentru firme)
Eu folosesc BitDefender Total Security 2009 (licentiat) cam de aproximativ un an de zile.
N-am mai avut probleme cu virusi, backdoors, spyware, etc.
Kaspersky e bun la randul lui insa consuma resurse destul de mari din cate stiu.
Avira de asemenea se comporta destul de bine.
Ce spune-ti voi aici strainilor. Voi ati auzit de Avira? E cel mai bun antivirus, nimic nu trece de el. lol.
Fiecare zice ce crede despre antivirusi! eu lucrez de ceva timp in it si iti spun ca kaspersky internet security e cel mai bun in topul de dezinfectii la capitolul cel mai bun timp de raspuns de receptie a virusiilor e bitdefender. iar laurentiu ce a zis cu avira lasa de dorit! daca ai un sistem cu ceva mai slabe resurse foloseste nod 32
Eu iti recomand Yac Cleaner, e 100% gratis si nu expira. Curata si imbunatateste performanta PC-ului.
Informatii si prezentare video gasesti aici www.Yac-Cleaner.weebly.com
Succes!
boooooring întreabă:
YzuD întreabă: