Ai scris ciudat întrebarea, greu de inteles dar: Dacă monitorul nu are rezoluție 4K degeaba are placa video. Ca sa vezi 4K atât placa video cât și monitorul trebuie sa aiba. Cât despre conectivitate nu conteaza ca e hdmi dvi vga ca exista adaptoare și nu afectează deloc. Bafta
Monitorul nu are 4 k,si ma incercat sa ma conectez prin convertor activ dp cu vga, sau am mai incercat cu cablu dvi d si tot la fel imi arata, tin sa mentionez ca prima data cand am facut conexiunea cu paca video monitorului am facut-o cu cablu dvi d s-a aprins ecranu imi arata icoanele mari, am instalat driverul video si cum s-a terminat de instalat a ramas negru, scrie la imceput imput dvi d si ramane ecranu negru, magandesc eu sa fie incopabilitata intre monitor si placa tiinant cont ca placa are 4k si monitorul nu?
Nu, ar trebui sa meargă și așa.Dar dacă legi monitorul la placa integrată merge? Icoanele ca se văd mari etc... alea e de la rezoluție se schimba după bunul tau plac. Dacă la integrată merge monitorul și la dedicată apare negru, ar trebui sa o dai jos și sa o pui înapoi și dacă nici așa nu merge trebuie contactat vânzătorul/firma și dusa la verificare. Sau dezinstaleaza driver-ul și dacă primește imagine trebuie sa vezi problema driver-ului ca e de la driver atunci și trebuie sa cauți pe net. Placa video nu rulează 4 doar dacă tu o setezi 4K... Nu se numește placa video 4K ci se numește "suporta 4K" ii făcută sa ruleze reZolutii si mai mici. Deci oricum interesantă treaba verifica alea și dacă nu e așa caută pe net placa video și problema ta poate gasesti asemanator. Dar cu cablu HDMI ai încercat? Ca ăla e cel mai bun sau monitorul tau e doar dvi d.
Acum am citit mai in detaliu și am văzut ca monitorul tau e VGA... vga e mult prea slab e cel mai vechi port... din 2010 nici nu se mai fabrica placi video cu port vga. Și dvi d e și ăla destul de vechi, încearcă cu HDMI ca asta 100% merge, sau un prieten ceva care are un monitor hdmi și sa testezi cu ăla. Eu zic ca aia eproblema
Nu am unde proba pe un monitor mai nou, dar cu convertorul dp cu vga nu trebuia sa mearga, sa incerc sa cumpar covertor activ hdmi cu vga?