Am avut problema asta cu un mod dintr-un joc care facea prea multe cereri pentru niste statistici din joc, practic mancandu-mi toata banda de internet (in joc aveam 300-400 ping constant, ocazional ping 999 5/10 secunde), dupa ce am actualizat modul problema a disparut.
La tine poate este un program care nu este atat de constrans incat sa-si ia o felie mai mare decat de obicei. Cat despre Youtube, acolo este clar o problema cu browserul/nu ai destule resurse; sunt destule cauze, ideal ar fi sa cauti mai multe si sa le iei prin eliminare.
Pai chestia e ca nu inteleg ce are. Am reinstalat windows ul si tot la fel face. Acum mi s-a intamplat sa mearga greu Youtube ul vreo 2 - 3 minute. Am ryzen 5 3600, rx 580, 16 gb ram, ssd Kingston a2000 500gb. internet bun. Mi s-a intamplat asta si pe chrome si pe gx opera. Nu conteaza browser ul. La toate mi se intampla. Singura chestie care e la fel ca inainte sa il instalez. E faptul ca am valorantul instalat. Il dezinstalez si vad daca se mai intampla