Daca o i ei cu probă la fața locului nu este riscant, dar daca cel care o vinde este din alt oras atunci da ar putea fi țeapa deoarece el nu are cum sa i faca probă dar spune ca functioneaza impecabil.
Da, este un risc mare, cand cumperi ceva online, ca-ti poate trimite ceva stricats au o caramida, in loc de placa.
Doar daca ai posibilitatea sa te intalnesti cu vanzatorul si sa verifici placa video, atunci esti ok.
Un risc exista de fiecare data cand te bazezi pe sinceritatea unui om cu care nu te-ai intalnit niciodata inainte.
Exista riscul ca placa respectiva sa fi fost pusa pe un rig si folosita la mining, iar asta inseamna ca e mai mult decat uzata si ca se poate defecta oricand.
Orienteaza-te după rating,daca vezi excelent atunci o poți lua, daca nu te riști. Daca costa mult nu cred că merita riscul, nu are garanție nu are nimic, banii nu ii vei primi înapoi.
Eu inainte îmi luam de pe olx tot așa, dar am avut noroc. Mai degrabă se dau tepe cu laptopuri, telefoane decât cu placi video pe olx la produse folosite.
300 lei o placa video
Probabil a făcut update la placa video, și-a luat una mai buna și o vinde pe aia, eu sincer sunt de părere că nu prea se dau multe tepe cu plăcile video, cel puțin nu la fel de multe ca și cu telefoanele și pc-urile.
Daca nu îți permiți una din magazin o poți lua, dar e puțin riscant, dar ai pierdut tu la viața ta mai mult de 300.
Un gtx 750 ti
Când aveam eu ultima oară PC placa asta avea o sumă astronomică. Spune-i că vrei sa o probați ori la tine ori la el. Eu as lua o sincer.
Nu costa exagerat pana sa fie nebunia asta cu placile video
Nu o lua prin curier, daca mergi la el sau el la tine și să o probați e ok. Eu asa aș fi luat-o, altfel nu!
Vezi ratingul vanzatorului, scrie sub nume ceva despre utilizator, gen rezonabil "Rezonabil:Majoritatea cumpărătorilor sunt rezonabil de mulțumiți de experiența cu acest utilizator"
Nu are decat 2 produse.
Daca abia a aparut pe site, mai bine nu. Iti poate oferi documente privind provenienta placilor? P.S. GTX 750 Ti e veeeeche. 300 RON e cam scump, sincer.
Cam toate is scumpe, unii vor 500 lei pe niste ragalii de placi video.
Mdah... doar ca GTX 750 TI-ul are vreo 10 ani acusi. Uite si tu - https://www.ebay.com/......sch/i.html - incepind de pe la 45 de dolari. Cu tot cu transport, alea-alea, ajungi pe la 300. Daaar... de la noi, as zice un 300 ca merita daca e editie de-aia misto (EVGA SC sau Palit aia overclockata de rupe), nu ragaliile alea ieftine si proaste de la Asus.
De la Palit am gasit, dar mi-e frica sa nu imi puna otrava in colet
Ahahaha, Palit care dintre ele? Daca nu e StormX Dual-ul, mai mult de 200 nu merita.
BlackBriliant întreabă:
FloFlorentina întreabă: