Depinde unde locuiesti. Le aduc prin serviciul de curierat in maxim 6 zile Ai garantia lor dar,cand primesti, despacheteaza in fata lor si vezi cum este obiectul, motivandu-le ca ai mai comandat si cand l-ai despachetat a avut defectiune. Totusi, chiar daca il gasesti defect, in 10 zile il returnezi prin posta cu aviz de primire si ei au obligatia inlocuirii sau returnarii banilor; depinde pentru ce optezi.
Da eu am comandat la adus intreg si cu garantie si cu timpul dureaza unde stai(cat de departe)
Da.Este foarte sigur.Recomand.Eu am comandat un laptop foarte scump, un televizor, un calculator si inca niste chesti si le-au trimis a doua zi cu un curier rapid numai pentru mine.Iar produaele erau puse numai in polistiren.0% sanse de a se strica.Succes
Da este în regulă dacă ești dispus să plătești prețuri de mână a 3-a sau chiar a patra.E-magul și Sigmanet sunt printre cele mai scumpe magazine on line.de ajuns va ajunge în 24-48 de ore prin curierat rapid iar taxa de livrare pleacă de la 15-20 ron.Succes
anonim_4396 întreabă:
Boblobobonti întreabă: