anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E vorba despre snapchat,stie careva daca imi sterg contul de finitiv,dispar si conversatiile cu persoanele? nu doar din telefonul meu,ci si din al lor? chiar daca au fost salvate textele? i mean acum am facut un alt cont si l-am adaugat p-ala vechi si de pe ala vechi am dat un mesaj pe care l-am salvat de pe ala nou sa fie mereu acolo,apoi l-am sters p-ala vechi, ma rog e in perioada aia de 30 de zile de inactivitate,doar ca la ala nou a disparut de tot,chiar si din conversatie,efectiv tot, iar eu vreau sa stiu daca dupa 30 de zile ala vechi revine ca un cont inactiv in conversatia celui nou ca si cum ar fi un cont care a fost blocat sau dispare pentru totdeauna si din din contul celalalt/din conturile prietenilor mei, gen sa nu mai am convele cu ei si nici ei cu mine chiar daca sunt salvate.ma gandesc ca daca in perioada de 30 days de cont deactivat nu sunt, atunci nici dupa ce dispare de tot nu se schimba povestea.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa-ti stergi contul, dar numai tu nu vezi nimic, cei care au primit mesaje de al tine, vad mai departe conversatiile, fiindca contul lor este inca activ si pastreaza istoria a tot ce s-a discutat.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Pai si contul nou pe care l-am facut eu de ce nu mai vede si este inca activ

Ca tu practic stergi un cont din baza lor de date, automat celalat user nu ar avea ce comversatie sa tina cu un cont care nu mai exista, care e 0

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se sterge nimic, asta nu intelegi, doar ti se blocheaza acel cont pe care tu nu-l mai vezi/gasesti, dar ei il au in istoric cat si prietenii tai cu care ai avut conversatii.
pe internet totul este pastrat!

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar un cont nou, nu are cum pastra istoricul de la un cont vechi, dezactivat.
fiecare cont are istoriul lui.

Ok n ai inteles o chestie, hai sa nu o luam cu cont nou si vechi, pur si simplu e un alt cont cu o alta adresa de email, o sa ii zicem contul 2, contul 2 a vb cu contul 1 si au salvat textele mesajele conversatiile, dar dup ce 1 a decis ba vreau sa imi sterg contul, contului 2 i-a disparut conversatia cu contul 1 si toate mesajele si clipurile, nu asa ar trebui sa pateasca si restul conturilor cu care contul 1 a vorbit?