| Sonia822 a întrebat:

E vreo optiune pe Facebook sa nu apara emoticoana care rade? Adica haha? Ma uit pe pagina cuiva si din 30 000 like-uri n-are niciun haha, doar like si love

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cred că există. Vezi dacă îți iese:
https://www.youtube.com/watch?v=Nk0gyjSpkLs&t=23s

| Sonia822 explică (pentru floresdemayo):

Imm...inteleg ca are legatura cu propriul profil, eu nu am retras haha-ul, m-ar fi interesat daca exista o optiune pentru pagina respectiva sa retraga haha-urile altora. Oricum, merci pentru implicare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca te uiti la o postare poti intra in comentarii si daca te uiti sus, ai o bara unde vezi emoticoanele si langa ele o bara asa > sau asa

| rapandula a răspuns:

Nu exista asa ceva laughing
Nu toate postarile trebuie sa aiba voturi de "haha". Depinde de fiecare persoana ce stare ii exprima postarea.

| Sonia822 explică (pentru rapandula):

Am incercat acum iar pe o ``vedeta``. De pe contul meu apare ca am dat haha, de pe contul lui sora`mea nu se vede

| Willis a răspuns:

Nu cred. Acele semne, sunt trimise de fiecare persoană în parte. Așa s-a întâmplat să nu dea nimeni cu râs.

| Sonia822 explică (pentru Willis):

Nu exista din 20.000 (acum probabil mai multi) sa nu fie macar un prost care sa fi dat haha

| daniel889 a răspuns:

Da-i tu "haha" si vezi daca merge. Daca nu merge inseamna ca e o optiune ascunsa pe undeva prin analele Facebookului laughing