| dolyan a întrebat:

Eii, salut la toti. Prieteni, am nevoie de un sfat in achizitionarea unui laptop. Am gasit in oferta pe acesta, voi trebuie sa imi spuneti(daca vreti, bineinteles) daca isi face banii, mentionez ca sunt in Italia momentan, dar vin cam peste o luna in tara. Configuratia este urmatoarea:
Toshiba Satelite L450D Notebook
Procesor- AMD ATHLON DUAL CORE QL-65 2.10 GHz
Hard Disck 250 GB SATA
RAM-4 GB DDR2 800 MHz
Placa video ATI RADEON HD3200 SHARED
DWD SuperMulti Dual layer
Webcam
Bridge media slot 4 in 1
Lan ethernet 10/100, Wlan 802.11 b/g/n
baterie pe litiu 6 celule
Windows (nu prea conteaza, asta, oricum mi-l pot schimba) windows 7 Home Premium 64 bit editie cu windows home premium 32 bit Dvd Downgrade
Va rog mult, raspunde-ti, eu cred ca este bun... ddar VOI SUNTETI EXPERTII

7 răspunsuri:
| mecfoy a răspuns:

Pentru 450-550 de euro s-ar merita. Configuratia e buna. Windows 7 e bun si stabil, recomand sa nu-l schimbi pentru ca pierzi licenta. Singurele probleme ar cam fi placa video si procesorul, dar daca nu esti graphic designer sau gamer inrait este perfect laptopul. Sa-l stapanesti sanatos daca te decizi sa-l cumperi!

| NimeniCuActe a răspuns:

Nu ne-ai spus pretul :) Uite un ghid interesant :) http://www.cabral.ro/concursuri-pe-cabralro/concursghid-de-cumparare-laptop

| dolyan explică:

Scuze, am uitat sa spun pretul: 450 de euro euro
Vreau sa il sa il folosesc pentru: Internet, Gta 4(si alte jocuride talia asta), video edit, filme, noi versiuni Linux. Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pretul?
Cat costa?

| mocatofa a răspuns:

E mediu, nu pot sa-ti zic nimic daca nu specifici ce pret are in oferta aia,
Ptr un om de afaceri e perfect.
Eu unul nu as cumpara un laptop fara dvd-rw. sau cu o placa video ca asta
HDD cam mic pentru 2010. procesor slab
Depinde pentru ce iti trebuie.

| Catzelush a răspuns:

Dar nu ne-ai spus cati bani ai! Desi, eu ti-as recomanda Apple Ipad pentru ca nu este foarte scump si este destul de bun.

| bogdanv a răspuns:

Depinde pentru ce vrei sa il iei pentru multimedia jocuri ori pentru serviciu.este destul de buna configuratia dar iti recomand placa video cu memorie dedicata nu shared ca daca vrei sa rulezi un joc o sa iti i. a dim memoria ram.