| SorinELoo7 a întrebat:

Este adevarat ca abonatii RCS-RDS la internet de 100 Mb/s Fiberlink primesc un router Wireless? Daca da, cum se procedeaza si la ce pret este (iti da un anumit model sau iti alegi tu)?

9 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

1. La 100 mbps primesti stick 3g daca nu ai primit deja.
2. Am auzit si eu ca sunt locuri prin tara unde se mai fac minuni. Dar nu merita sa te complici. Cel mai "sfant" e sa dai banii tai sa iti iei un router calumea, nu ce vor ei, ca nu esti aici la magazin sa iti alegi tu ce vrei...

| SorinELoo7 explică (pentru sltlp):

Atunci cred ca imi voi achizitiona un TP-Link WR740N (din cate vad este laudat de foarte multa lume)

| sltlp a răspuns (pentru SorinELoo7):

Sau 841n/841nd ca nu e mare diferenta de pret si ofera un semnal ceva mai puternic.

| SorinELoo7 explică (pentru sltlp):

Imi poti spune care este raza de acoperire a acestor doua modele (WR740N si WR841n), nu-mi dau seama cum se afla raza unui router...

| sltlp a răspuns (pentru SorinELoo7):

Sa zic precis fara niste informatii e greu. Depinde si unde il alesi, daca ai sau nu pereti, fire de inalta tensiune, aparete gen cuptor cu microunde pe langa si multe altle.

| DeyCj a răspuns:

Și eu îs abonat RDS la fiberlink de 100 mb și am primit un stik nu router.
Probabil că ofertele mai noi de la ei au așa ceva. poți întreba la orice casiereie RDS.Succes

| horia2012 a răspuns:

Treci pe UPC, daca poti. Ai router, viteza si mai ieftin. Plus, ca nu-ti bati capul cu instalarea lui. Totul e pe net, automat.

| SorinELoo7 explică (pentru horia2012):

Sincer nu-mi place UPC-ul. Netul functioneaza mia slab decat la RCS-RDS (la care sunt abonat de 6 ani)

| horia2012 a răspuns (pentru SorinELoo7):

Eu il am de 1 si ceva si e invers, mai rapid la acelasi pret. Uita-te la oferta. Eu am la 65 lei 120 MB viteza +restul.
Vezi aici:
http://oferta.upc.ro/? utm_source=google&utm_medium=adwords&utm_campaign=oferta_sept&utm_content=150Brand