In anumite teste sintetice este chiar mai performant r5 3500u decat i7 4710HQ. Plus ca are un consum de energie mult mai mic.
Impresionant. Și eu care voiam să iau un I5 mai demult, bine că am luat r5
Ai fi surprins sa vezi ca generatii noi de procesoare i3 echivaleaza sau chiar depasesc in performante generatii trecute de i7.
Nu m-ar surprinde. Devin din ce în ce mai bune din generație în generație. Dar AMD pare că îi prinde din urmă.
Pare? I-a lasat complet in ceata de vreo doi ani. Ce e de-a dreptul surprinzator ca le-o dau ca pe Tg-Ocna si in aria mobila, unde decenii intregi nu a existat, practic, decat Intel.
Mă crezi că eu înainte de Ryzen nici nu știam că există AMD? Eu intrnționam să iau Intel din nou dar mi-au recomandat toți AMD
Pai nah, e ca la telefoane. Romanu' trebuie' sa fie el jmecher, sa ia ce e mai scump si "mai bun" desi nu intotdeauna mai scump = mai bun. Eu se intampla sa am un AMD 80286 12-S cu placa de baza ram si placa video, functionale chiar. Procesor vechi de vreo 35 de ani. Ulterior, am avut un AMD K6-166 MHz, varianta pentru saraci a lui Intel 166 MMX. La un moment dat am trecut de pe AMD pe Intel pentru ca placile de baza AMD aveau probleme cu transferul si mi-ar fi mers nasol SSD-ul. Probabil urmatorul procesor va fi din nou AMD dupa aproape 10 ani de Intel (i3-2120 din 2012, i5-3570S de vreo 2-3 luni). Partea cea mai misto e ca si Intel au lasat coada jos cu preturile si merita uneori si Intel, in special daca gasesti placa de baza mai ieftina cu dotarile care te intereseaza.
Salut. Aici este comparația celor două: https://www.cpubenchmark.net/......3421vs2243
anonim_4396 întreabă: