| Andrei_3853 a întrebat:

Este bun pentru jocuri un Laptop Toshiba Satellite L750-1NX? Ar merge test drive unlimited 2 sau GTA pe el?

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Merg ambele, si inca destul de lejer, gta 4 chiar pe high. Plus ca gt 525m, cu OC atinge un gt 550m

| Andrei_3853 explică (pentru sltlp):

E bun si pe medium sa mearga, eu sunt genul de persoana care considera un laptop mai util decat un PC

| sltlp a răspuns (pentru Andrei_3853):

Merge si pe high, eu am gt540m pe laptop, iar gt525m este putin sub,. Daca faci oc, gta 4 va rula lejer pe high si mai mult inca.Insa sa stii, daca ti-ai lua desktop ai iesi mai castigat!

Alte recomandari pana in 40 de milioane? (4.000 lei?)

Pai de ce nu zici asa? atunci recomand asa http://www.pcgarage.ro/......ghz-black/
proceosr foarte puternic, de 2 ori si ceva cat cel de pe Toshiba ala, placa video e du 60% mai puterinca, 6 gb ram, 750 gb hdd(recoamdn sa schimbi cu un SSH daca ai bani )
Eu am cuvinte de lauda despre acest model. Daca vrei sa cumperi de pe pc-garage, poti folosi voucherul 6WXBQPKQ pentru o mica reducere. Poti sa e uiti unde vrei, mai bun ca ce ai mai sus dat de mine nu gasesti in banii astia(laptop)

Hmm...interesant laptopul, dar parca am inceredere mai mare in Toshiba, dar o sa ma gandesc multumesc mult pentru raspunsuri! big grin

Cum crezi, dar sa stii ca mutli se feresc de lenov, si mai ales dupa nume. E de fapt ibm-ul(cred ca ai auzit de el, apoape oriine stie)

Pai din auzite si eu ma feresc de el laughing eu am un Dell si un Toshiba, Toshiba am dat acum 6-7 ani 45 de milioane pe el si e drept procesor prost pentru vremurile de acum (1.80 GHz parca) dar la dotari si la cum arata intrece dell...care e 40 de milioane

Atuci recomand asa
http://www.pcgarage.ro/......e-premium/
materiale de calitate, procesor performant, placa video ceva mai puterinica, sstem audio de inalta calitate de la JBL, cu suboffer, etc. restul le vezi tu, dar e foarte audat si foarte rezistent

O ma gandesc la el.

11 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Merge GTA 4 pe el si TDU (are cerinte mai mici decat GTA). Merg ambele jocuri.