E bine ce ai ales acolo, are si sata3 in schimb nu vad sa suporte USB 3 iar pe viitor o sa-ti foloseasca.Eu deja la noile gadget-uri, am mesaje pe ecran cu slow connection pe usb si imi cere upgrade.
Pai da voiam combinatia asta:
Placa de baza Asus M5A78L-M-LX3 Socket AM3
Procesor AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz
Placa Video MSI GeForce GT 630 1GB DDR3 128bit
HDD Western Digital 500G SATA
Ram RAM KINGMAX DDR3-1333 4GB
Imi pot sugera o combinatie mai buna? Dar sa nu fie foarte scumpa pentru ca nu dispun de bani momentan, ce sugereaza ca e SATA II? Si inca nu detin piesele, vreau sa ma hotarasc sigur ca sunt compatibile si bunicele ca sa nu trebuiasca sa cumpar din nou alta piesa de 2-3 milioane
Si de curiozitate, a venit bunicul intr-o zi cu piese de PC si ce ma gasit pe acolo apreciabil a fost un cooler Theta 31 PWM http://www.deepcoolglobal.com/Product/THETA31_PWM/ este bun de ceva?
Pai care este diferenta intre un USB 3 si un USB normal? Doar de performanta sau are si mufa diferita?
Usb 3 este de 10 ori mai rapid fata de un USB2, mufa e la fel.
Adica, cum am eu o tastatura ultra-slim pe USB, daca era USB 3 si eu aveam usb 2 imi mergea ca la un azil de batrani? ii lua 2 sec sa faca o miscare?
Cerintele unei tastaturi sunt minime cand e vorba de viteza de transfer.Usb 3 il poti folosi la un hdd extern, un modem pe usb, etc.
A nu eu nu folosesc modem sau HDD extern, dar daca de exemplu am pe un stick un film HD, il pot rula normal? Sau daca vreau sa instalez OS de pe stick, va merge?
Filmele se pot rula si de pe stick.De pe stick poti instala, cauta pe google instructiuni.
Eu acum vreau sa incerc sa instalez un OS pe un stick cu capacitate mai mare, sa vedem daca va merge.
Carcasa este din 2007 (aproximativ), este o carcasa normala, unele carcase au fata mai ovala mai nu stiu cum, asta este complet dreptunghiulara, si in fata nu are port USB, decat DVD, nu mai stiu exact ce marca este pentru ca nu mai are scrisul, dar tin minte ca este Davio sau Dell nu mai stiu exact...
HDD este deja cumparat, ti.am zis atunci combinatia daca este compatibila, dar asta il am, uite ce am eu:
- HDD Western Digital SATA
- ram Kingston DDR3 4GB 1333
Si mai am si sursa aia de la pc-ul vechi cu 650W si cooler-ul ala de care nu mi-ai zis nimic, daca este bun sau nu
Salut.
Este buna, o poti gasi si aici http://iup.ro/s/4423
Ti-ai luat procesor? Daca nu ti-ai luat procesor inca, dc nu te orientezi pe Intel?