E de incredere site-ul. Am cumparat ceva de la ei si mi-a ajuns coletul in stare excelenta a doua zi.
Azerty e un magazin vechi, bazat mai mult pe segmentul business de la noi. Foarte de incredere, cu preturi mici.
PS: Marius910 este un impostor, uita-te in mesajele mele, lupt contra inselatoriilor pe care le face de ceva vreme deja. Mare atentie la acest Marius910 - fi atent ca de obicei foloseste un voucher in link. Acel voucher inseamna ca vrea sa te minta, sa te pacaleasca, sa-si bata joc de tine. Nu-l lasa sa te umileasca si sa faca banii pe spinarea ta. Nesimtirea lui e nelimitata, dar tu fi mai destept ca el.
Repet, mare atentie la acest farseor Marius910, vezi ca in linkurile lui exista un voucher.
De ce nu iti cumperi de pe emag.ro
Ai vazut si reclame la televizor cu el si in plus uite aici cate promotii are: http://bit.ly/1c02K6u
Frate eu nici o data nu cumpar de pe net ca nu sti de ce sunt in stare aia eu aveam un prieten care e in Spania acum tot intra pe ocazi si s-a trezit intr-o zi cu o amenda de 100 lei.
Da,e de incredere deoarece eu nu am luat teapa cand am cumparat memorii RAM pentru calculatorul meu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: