Bineinteles ca iesi mai bine de 10ori, pentru ca iti alegi piesele pe care le vrei, stii ce cumperi si stii la ce performante te astepti; pe cand atunci cand cumperi un calculator gata facut, nu stii ce are inauntru; stii doar frecventa procesorului, doar marimea hardului, si marimea memoriei ram si a placii video si cam atat; pe cand daca ti-l cumperi tu piesa cu piesa, stii ce procesor cumperi, cu ce chace, cu ce frecventa, cu cate nuclee, cu ce cooler, cu ce tehnologie de constructie, etc; stii ce hard iti cumperi, stii ce viteza de rotatie are hard-ul, ce chace, ce conexiune, etc; la fel si la placa de baza, la fel si la placa video; etc si etc... Nu te lasa pacalit de ceea ce ti se spune, sau ti se arata la un sistem gata facut. cred ca cu asta am zis tot
Dacă ai cunoştinţe în domeniu e şi interesant şi ieftin. Chiar cumpărând unul nou tot poţi găsi câte ceva de îmbunătăţit ca performanţă.
Buna. Da, este mai bun un pc asamblat, pentru ca ii poti pune niste piese mai bune si mai de calitate.Bineinteles trebuie sa stii sa il asamblezi.
Da mai bine il asamblezi din piese, bagi ce vrei uh in el, asa nu sti tot ce are in el, asta i opinia mea
Anonim478902 întreabă: