| melanya a întrebat:

Este posibil ca cineva să îți pună camere ascunse în casă? Ce scop ar putea avea? Să te spioneze? Cum le-ai putea depista?

37 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca cineva să îți pună camere ascunse în casă. atunci când lipsești, ar trebui să fie profesionist, și asta este violare de domiciliu, care este pedepsită legal. Astfel o poate face numai un profesionst, iar asemenea profesioniști au numai serviciile secrete. sau oamenii proveniți din ele. Necesită tehnologie avansată, mulți bani, expertiză tehnică, desfășurare de forțe în teren, nu o poate face un om singur. Întrebarea ar fi, în ce scop, cu ce interes. Ar trebui să fii o țintă valoroasă, să existe un motiv puternic, justificat pentru asta, din partea cuiva, sau a unei instituții. Ori aceasta nu este cazul în ceea ce te privește așa că nu există motive să te îngrijorezi.

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Am voie sa spun ce gandesc, aia este, fiecare cu gandirea lui, nu o poti impune pe a ta altora asa cum nici eu nu pot ti-o impun pe a mea, faptele spun care gandire e buna, nu eu, nu tu.

| Tehno21 a răspuns (pentru darrio2007):

Tu leai pus team prins esti fratele lui james bond

| Mogiojojo a răspuns:

Dar camera telefonului pentru ce crezi ca e? laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Tehno21):

Poate ca sunt. Dar, in mod sigur, tu nu esti frate cu gramatica.

| hacktek a răspuns:

La ora actuală sunt camere mascate în capul unui şurub de 3 milimetri. Se poate înlocui un şurub de la clanţă, spre exemplu, cu unul din acesta cu cameră.
O verificare atentă, amănunţită a încăperilor ia ceva timp, iar un dispozitiv special de detectare sisteme de spionaj costă mult.
Sunt de părere că bănuiala nu ţi se va adeveri, dar dacă totuşi aceste camere există, cu siguranţă că în scurt timp cel care le-ar fi montat se va da în vileag...
Varianta cu mersul la Poliţie nu ţine doar la o bănuială.

| anonimg a răspuns:

Daca faci curatenie in casa le vei gasi. Verifici si ceasurile de pe perete, de mana, prelungitoarele de curent si chiar usb-urile sau alte articole mici sau mari, tablourile, si orice lucru de pe perete (unele pot fi doar audio si pot sta lejer chiar si intr-un buzunar).

Sau mai usor cu astfel de aparate:
https://www.emag.ro/......DF6LTJBBM/