Deci exista programe sa ii vezi pe alti fara ca acestia sa nu stie dar doar aia de la NASA, CIA, FBI, SWAT au asa ceva si desprea faza cu, camera deschisa dupa inchiderea messului, nici aia de la CIA etc nu pot face asa ceva (poate pot ca is ditamai agentia )
Acum te rog funda.
Nu exista program pentru asa ceva dar se poate face in alt fel. oricum TOATE webcam au ledul care se aprinde cand functioneaza, deci daca vezi ledul aprins si tu nu ai dat drumul la camera atunci cineva "se joaca" cu calculatorul tau
De fapt, eu am auzit ca exista un program-hack de genul asta. Habar nu am cum functioneaza, dar eu am patit mai multe : ma scotea de pe mess, mi se setau automat statusuri vulgare, toate astea din cauza unor programe de acest gen. Nasol! Sper ca nu ti s-a intamplat. Orisicum, atata timp cat nu mai esti logat pe messenger nu are ce sa iti faca nimeni.
Exista si este posibil, cei care spun ca nu, habar n-au. Totul se face printr-un program malicios de ex troian care ruleaza fara acordul tau, acesta este capabil sa-ti acceseze webcam-ul si sa-i preia streamul. Iti recomand un antivirus bun.