| JohnAusten a întrebat:

Este posibil sa fii activ pe Facebook, deși nu ești conectat la internet?

Salutare grup! Am și eu o nelămurire un pic mai paranoică. Aseară m-am culcat pe la orele 23. Înainte de a mă culca am pus telefonul pe mod avion (obicei de-al meu mai vechi). Dimineața când mă trezesc scot telefonul de pe mod avion și observ 2 mesaje pe Facebook de la prietenii mei "bufnițe": unul la 02:10 iar altul la 3:52 cu conținutul de ce nu dorm la ora asta? Am intrat pe aplicația Facebook în secțiunea Security and Login și m-am uitat că ultima oară am fost logat pe Facebook înainte de a pune telefonul pe mod avion, adică la orele 23. Ce o fi asta? O eroare Facebook ori s-au apucat cei de la SRI de citit mesaje în timpul nopții?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu au treabă cei de la SRI. Munca lor costă bani. Ei nu dau doi bani pe tine.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu prea. O fi fost eroare, desi mă îndoiesc. Stai singur?
De obicei, după ce ieși, chatul te poate arăta încă activ/conectat, câteva minute după, până se actualizează. Apoi, după un anumit interval, se schimbă brusc și arată direct că ai fost conectat în urmă cu o oră/ două, trei etc
Verifică-ți contul și vezi dacă apare și un alt dispozitiv, in afară de al tău.

Setari→ Securitate si conectare→ Unde te-ai conectat...

| Reghqen a răspuns:

Asigură-te ca atunci cand dai pe modalitatea avion să dezactivezi internetul iar apoi activezi modalitatea avion. Dacă nu, închide telefonul timp de 1 minut, apoi îl deschizi, dezinstalezi Facebook și Messenger, dai un restart, apoi le reinstalezi.