| madalin001 a întrebat:

Este posibil sa modific versiunea de bios al placii de baze "PCChips M935D" care are versiunea de bios "Ambios simple setup utility - version 1.21.12" facuta de American Megatrends la una mai noua care sa nu fie tot din anul 2000 ca aceasta?

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Esti sigur ca asa se numeste modelul placii? Instaleaza CPU-Z si uita-te la Mainboard. Sunt in dreapta link-uri de download http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html#top

7 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Foloseste utilitarul de pe CD-ul placii sau cauta pe site-ul producatorului si apoi fa-i un update de BIOS. Normal ar trebui sa-ti gaseasca ultima versiune de BIOSwinking

| madalin001 explică (pentru introduaicinumele):

Eu am luat-o acum 2 ani de la second-hand pentru ca cealalta mi s-a ars. am cautat 2 ore si n-am gasit nimic despre ECS M935D. astia nu mi-o arata pe site-ul lor. incerci tu sa cauti modelul asta?

Am dat, la cel cu BiosAgentPlus si cere o plata ca sa obtin updatu de BIOS

Pana la urma am gasit site-ul si nu au mai noua deci raman cu una din 2003. e culmea e 10 ani si n-au updatat nimic la ea.

| introduaicinumele a răspuns (pentru madalin001):

Update-ul de BIOS nu este tot timpul necesar. doar daca vrei sa faci overclock si versiunea curent nu prea iti da multe optiuni sau are buguri si face sistemul instabil. Daca BIOS-ul pe care-l are functioneaza cum trebuie si n-are buguri nu prea au motiv sa mai faca un update happy

Mda. poate mai adaugau functii ca nu e suficiente dp parerea mea. Best performance settings e la fel ca Optimal settings, dar asta-i. caut niste setari perfecte sa duca puterea mai departe da nu le prea inteleg si de aia imi trebuie ajutor si la treaba asta.

| introduaicinumele a răspuns (pentru madalin001):

Esti sigur ca asa se numeste modelul placii? Instaleaza CPU-Z si uita-te la Mainboard. Sunt in dreapta link-uri de download http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html#top

| TudyCFR a răspuns:

Pai cauti placa cu numele pe net si vezi ce sa mai scos pe piata pentru ea si scoti de acolo.