| deiutu a întrebat:

Este vorba despre stickuri pentru internet. Stie cineva...cumva, cum se poate decoda un stick de internet, sau sa i se reinstaleze softul, n`am idee ce si cum si tocmai de asta intreb happy
Eu in italia am stick de la tim de 7, 2 MB si nu sunt multumit de el, as dori sa cumpar unul mai mare, din alta parte decat de la magazinul lor (pentru ca e fostre scump) si apoi sa il decodez pentru reteaua tim. Zilele trecute a venit cineva la mine cu un stick de 14, 6 cred si mergea foarte bine. Intrebarea este urmatoarea: Este posibil sa decodezi un stic? si cum? (daca da)

va raman dator!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este posibil sa decodezi un "stick" (modem) si eu sunt in Spania si am decodat un stick care era pe Vodafone si i-am bagat cartela de Orange si a mers, te duci la un service de telefoane sau de calculatoare si il til decodeaza acolo si eu tot la fel am facut. Insa problema ta nu cred ca e de la stick cred ca e de la internet adica de la cartela care e in stick.

| deiutu explică:

Este o teorie si asta ce`mi spui tu, legat de cartela...dar nu cred pentru ca atunci cand am luat modemul am avut de ales intre modele...prin urmare cade ideea ta. Dar iti multumesc pentru tip-ul cu decodatul happy