| NuStiuCeNumeSaPunFrate a întrebat:

Este vreo posibilitate sa imi elimin deodata toti prietenii inactivi de pe Facebook? Am intrat in lista mea de prieteni si am vazut foarte multi care nu au mai folosit contul respectiv de foarte mult timp, unii nu l-am mai folosit de cativa ani. Am foarte multi astfel de prieteni si imi e aproape imposibil sa ii scot din lista pe fiecare in parte. Nu exista vreun site sau o aplicatie care sa ii scoata singura pe cei inactivi?

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Sunt aplicatii sau add-onuri, dar vezi pe care o utilizezi http://fbleadapp.com/facebook-inactive-friends-removal/ in functie de algoritmul fiecaruia, se poate sa pierzi si ceva prieteni activi.

| christine99 a răspuns:

Facebook a devenit un loc unde unii isi expun prostia. Si eu sunt inactiva momentan, cand revin imi fac cont nou de la 0 ca nu-mi mai bat capul cu asta. Zic sa intri in lista si sa-i stergi, in aplicatii de genul nu as avea incredere decat daca sunt oficial de la Facebook.

| cfrtobias a răspuns (pentru CM7YRE):

In cat timp vede? ca tot astept

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu exista asemenea aplicatie, ai grija ce-ti instalezi, ca-ti pot fura datele si te pot lasa fara cont. Trebuie sa ii stergi pe rand, si crede-ma ca nu e asa greu cum pare, am facut si eu curatenie recent laughing