| d3utsy a întrebat:

Este vreun program pentru tel ca sa pot intra pe mess dp telefon? daca da imi dati unul? fara shmessenger k nu stiu ce are ala.

13 răspunsuri:
| thizizme a răspuns:

EBuddy. Eu il folosesc cu succes. Daca nu poti incerca cu pagina speciala Yahoo! pentru telefoane. m.yahoo.com parca.

| antonius74 a răspuns:

Nu poti intra pe mess de pe telefon decat daca telefonul e prevazut sa aiba si aceasta functie: de exemplu, degeaba am eu net pe mobil, daca telefonul nu e destul de performant pentru messenger. alea care au le este specificat in oferta...

| NimeniAlta a răspuns:

Te duci pe www.yahoo.com si intrii pe mail...:) si gata. e ca messu'

| snepy a răspuns:

Ce telefon ai?
altfel nu am cum sa te ajut

| Instinkt a răspuns:

Http://mobile.yahoo.com/messenger in dreapta e o casuta scrieti acolo numarul de telefon si vei primii programu prin telefon vezi ca trebuie sa ai wapul activat, ca telefonul sa suporte si vezi ca mereu cand vei sta pe mess vei fii taxata decat dc nu ai internet gratis

| lololololol a răspuns:

Hmm, nu stiu.
Poti intra pe www.meebo.com
Dar nu cred ca e asta ce cautai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ShMessenger (e făcut de români d-ai noștri).
Funcționează pe orice platformă ce suportă Java (și nu numai).
Eu sunt mulțumit de el. Ultimile versiuni parcă suportă mai mulți clienți (ca MSN).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este dar nu stiu cum se numeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarci mini opera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce raspuns...si multumitaa ca macar iti damx(

| d3utsy explică:

Ce mai raspuns. nu ma ajuta deloc. eu vreau sa descarc un program dp calc si prin bluetooth sa il trimit in tel dupa care sa il instalez.

| d3utsy explică:

Sgh j150

| djspikearad9 a răspuns:

Oameni buni uitati-va la intrebare si ce raspunsuri ati dat voi specific intrebarea este ca, daca este vreun progam pentru telefonul mobil ca sa il poti descarca in telefon si sa intri pe mess ca asa toata lumea stie ca scrii in adrese " www.yahoo.com/messenger " Ok si ai intrat pe mess citit intrebarea mai intai nu raspundeti doar sa fie raspun