Întrebare recomandată | Petrisor14 a întrebat:

Eu am un modem de la Vodafone si i-am pus un cablu de prelungire 2.0 si vreau sa stiu daca afecteaza viteza de downlod si upload a modemului... Raspunsul corect va primi Funda + vot
El ulterior merge pe HSPA.

9 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Nu afectează cu nimic, pentru că respectivul model are mufa USB 2.0.
Doar o trecere de la USB 3.0 la 2.0 ar fi scăzut performanțele.

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Viteza nu este afectata de cablul pe care l-ai pus.

| Paull18 a răspuns:

Salut. nu are cu ce sa afecteze. ba dinpotriva conexiunea prin cablu e mult mai stabila. Nu conteaza ca stai langa geam langa usa etc. Gandeste-te ca e ca si un cablu de curent, daca prelungeti cablul, vine mai putin curent? Nu.

| milinalexandru a răspuns:

Nu afecteaza nimic doar ca ii alt cablu

| mariussf18 a răspuns:

Asa ceva folosesc si eu la modem(de la Orange) la inceput credeam ca afecteaza dar am facut mai multe teste de viteza si am observat ca nu afecteaza cu absolut nimic!

| 24rbt a răspuns:

Cablul de prelungire e folosit la o amplasare a stick. ului intr-un loc mai putin comfortabil (ca doar nu stai lipit de geam, sau cu tastatura in brate pe scara), pentru o receptionare mai buna a semnalului de la providerul de net. Pe scurt nu iti va dauna cablul, el doar transporta ce primeste usb.ul si trimite catre calculator sau invers.

| Petrisor14 explică:

AL meu este de 10 m happy

| gabydragos2 a răspuns:

Un cablu mai lung este mai bun deoarece este pe post de antena si ai mai mult semnal...dar nu prea lung pentru ca se pierde intensitatea curentului,(1m este perfect)

| dumitrupicotici a răspuns:

Un cablu de prelungire poate functiona pe post de antena ceea ce imbunatateste intr-o oarecare masura semnalul final -atunci cand acesta e mai slab.