Frate. iPhone-urile sunt depasite!
De exemplu, cu banii pe care i-ai da pe un iPhone. iti poti cumpara cele mai bune device-uri (telefoane, desigur): un Samsung Galaxy S II (care se spune ca este cel mai bun de pe piata la ora actuala), un HTC Sensation.
iPhone-urile sunt foarte limitate (ma refer la OS): iOS-ul este depasit de Android, cu mult!
Doar sa iti dau o 'idee'. cauta cateva review-uri pe net gen "review iPhone 4", iar la comentarii mai jos. 80% sunt anti-iPhone .
Deci, nu totul se rezuma la iPhone. Intr-adevar calitatea este 'de nota 10'. Dar nu doar asta conteaza
Eu de 3-4 luni incerc sa-mi iau un telefon si incerc sa ma feresc de iPhone. Prefer Galaxy S i9100 sau LG Optimus 2x, pe care le gasesti la preturi mai mici decat iPhone, dar care sunt peste el. Ex: Optimus 2x are un procesor dual-core 1Ghz. Sau Amoledul de la Galaxy S. no comment. Am un prieten care si-a cumparat Galaxy S si nu pot spune decat ca rupe!
Bafta in continuare.
Funda?!
Un telefon frumos este Samsung Delphy sau cum ar fi un Iphone daca ai posibilitatea sa-ti iei unul... Samsung Delphy are si Touch screen si tastatura QWERTY(tastatura ca la calculator)...