| MMihai a întrebat:

Eu nu am imprimantă, dar trebuie să printez niște niște texte scrise cu litere românești, cu softul Writer de la Open Office.
1) Ce firme din București printează asemenea texte --Scrise în Writer, de la Open Office, cu caractere românești--, și la ce prețuri per pagină și unde sunt ele amplasate?
2) Ce persoană- care dintre voi - care are o imprimantă, din București, este dispus să îmi printeze la imprimanta lui, asemenea texte și la ce preț per pagină.

Răspuns Câştigător
| Zoricutzu a răspuns:

Din cate stiu poti sa le salvezi si in format.doc (fisier windows office) nu numai.odt iar in ditamai Bucurestiu sa nu gasesti o imprimanta..., eu`s din Slatina

4 răspunsuri:
| Onutsu a răspuns:

Baga pe stick si mergi la un copiator ceva si tii le scoate, eu asa procedez (in TM)

| MMihai explică:

Nu am nevoie de răspunsuri nefolositoare, oricum nu luam calculatorul in spate, ci copiam pe un stick sau pe un cd sau pe un dvd sau pe o dischetă, trebuie să mulțumesc pentru orice răspuns, dar totuși vreau și răspunsuri utile mie.

| MMihai explică:

Le-amsalvat și în format doc., dar citite cu Word 2003, acolo unde fuseseră litere specifice limbii române au apărut niște zero sau lotera O, știam și eu asta. trebuie să îți mulțumesc și tie!

| Danişor a răspuns:

Doamne sfinte ce fata ai laughing