Nu ii asculta. Nu exista telefoane proaste asa cum zic ei. Telefeoane proaste sunt replicile alea. Nu face nimeni telefon prost si sa-l puna pe piata cu numele de Smartphone. Poti sa-ti iei cu increde ca nu e nimic. Nu o sa ti se arda in mana . Sunt Alcateluri mai bune ca unele Samsung-uri de le tot lingeti peste tot.
Nu recomand. Este un motiv pentru care nu ai mai auzit de Alcatel de cand erai mica, si anume acela ca nu sunt prea straluciti. Telefonul nu este nici el cine-stie-ce minune si gasesti usor altele mai bune si mai rentabile.
Nu am auzit de alcatelul asta, dar eu am Alcatel 808, nu este un telefon-minune dar eu sunt foarte incantat de el :*
Alcatel este cea mai proasta firma de telefoane daca ai vrea sa te risti sa iti iei este treaba ta dar ca stii nu te tine mai mult de 3-4 luni. Funda?
Nu ii asculta. Nu exista telefoane proaste asa cum zic ei. Telefeoane proaste sunt replicile alea. Nu face nimeni telefon prost si sa-l puna pe piata cu numele de Smartphone. Poti sa-ti iei cu increde ca nu e nimic. Nu o sa ti se arda in mana . Sunt Alcateluri mai bune ca unele Samsung-uri de le tot lingeti peste tot.
anonim_4396 întreabă: