| BUBULINA a întrebat:

Eu sincer nu am mai auzit de Alcatel de cand eram mai micuta, acum au scos un nou model, ce parere aveti despre noul Alcatel one touch 991(smartphone)?

Răspuns Câştigător
| Trynda a răspuns:

Nu ii asculta. Nu exista telefoane proaste asa cum zic ei. Telefeoane proaste sunt replicile alea. Nu face nimeni telefon prost si sa-l puna pe piata cu numele de Smartphone. Poti sa-ti iei cu increde ca nu e nimic. Nu o sa ti se arda in mana happy. Sunt Alcateluri mai bune ca unele Samsung-uri de le tot lingeti peste tot.

6 răspunsuri:
| Addah a răspuns:

Nu recomand. Este un motiv pentru care nu ai mai auzit de Alcatel de cand erai mica, si anume acela ca nu sunt prea straluciti. Telefonul nu este nici el cine-stie-ce minune si gasesti usor altele mai bune si mai rentabile.

| Z3R0H0uR a răspuns:

Eu nu iti recomand aceasta firma. se strica repede.

| DanielCross a răspuns:

Nu am auzit de alcatelul asta, dar eu am Alcatel 808, nu este un telefon-minune dar eu sunt foarte incantat de el :*

| J0keR1797 a răspuns:

Alcatel este cea mai proasta firma de telefoane daca ai vrea sa te risti sa iti iei este treaba ta dar ca stii nu te tine mai mult de 3-4 luniwinking. Funda?

| BUBULINA explică (pentru Trynda):

Mersi, mi-am luat deja. vroiam sa vad si parerea altora

| Trynda a răspuns (pentru BUBULINA):

Bucura-te si ai grija de el big grin

| Trynda a răspuns (pentru J0keR1797):

Nu ii asculta. Nu exista telefoane proaste asa cum zic ei. Telefeoane proaste sunt replicile alea. Nu face nimeni telefon prost si sa-l puna pe piata cu numele de Smartphone. Poti sa-ti iei cu increde ca nu e nimic. Nu o sa ti se arda in mana happy. Sunt Alcateluri mai bune ca unele Samsung-uri de le tot lingeti peste tot.