| SonicAndrei a întrebat:

Există antivirus care te protejează de absolut orice virus? Știu că Kaspersky și Bit Defender te protejează de 99 % din viruși, dar acel 1% ar putea conta.
Dacă mi-aș pune Kaspersky și aș da clic pe o reclamă de pe internet de tipul „Ești vizitatorul cu numărul 1000. Ai câștigat un iPhone!", antivirusul m-ar proteja de virus (sunt 90% că aceste reclame au viruși)?

Eu am Microsoft Security Essentials și mă protejează bine (am văzut pe un site că e pe locul 4 în lume), dar cum e el față de Kaspersky și Bit Defender?

Răspuns Câştigător
| Dreamer a răspuns:

Cel mai bun antivirus esti TU. Daca sti cum sa navighezi pe Internet nu ai nevoie de antivirus. Eu unul nu mai folosesc de 2 ani...inainte aveam Avast care era free si consuma putine resurse.

PS: Pentru reclame exista AdBlockerwinking

6 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Exista indivizi care se ocupa numai cu inventatul de noi virusi, iar adevarul este ca NU exista nici-un antivirus care sa-ti garanteze siguranta deplina, exact pentru acest motiv. Ai facut rost astazi de un antivirus bun, pana maine mai apare un nou tip de virus ce nu poate fi identificat de acesta.
Pentru a identifica orice virus ar trebui sa creezi un antivirus mult prea "inteligent" care stie sa identifice orice pe baza unor tipare, asa cum invata un copil, ori chestia asta este la inceput iar antivirusul nu face decat sa-ti spuna ca ceva "e putred".

| Wøodenpints a răspuns:

Eu am Avast și n-am luat niciodată viruși. Pentru că folosesc AdBlock, nu intru pe site-uri suspecte și nu downloadez chestii din locuri nesigure.

Dacă sunt oameni atât de proști încât chiar cred că cineva le dă un telefon sau bani doar pentru că au fost vizitatorul cu numărul 1.000.000, merită să ia viruși și să-i moară tot sistemul. Astfel de oameni nici n-ar trebui să fie pe internet.

| al3xander a răspuns:

Prietene niciun antivirus nu te protejeaza 100%. eu acum pot sa fac un virus pe care ti-l trimit numai tie si nu-l recunoaste nici mama antivirusului. exista ce-i drept tehnologii la antivirusi care stiu cum se comporta virusii si te atentioneaza ca-i suspect. de exemplu kaspersky are "application control" care daca il configurezi la "maxim" si stii cum sa-l folosesti te va atentiona intotdeauna cand un program este suspect vrea sa faca modificari in registri sau foldere de sistem te va atentiona si daca vrei il poti bloca insa daca nu te pricepi te blocheaza si te enerveaza la cate ferestre de atentionare iti arata. security essetials este destul de bun insa kaspersky si bitdefender il intrec. pentru reclame iti recomand sa instalezi adblock plus http://adblockplus.org/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu folosesti conturi bancare, plati online etc. nu prea ai avea de ce sa ai nevoie de securitate chiar 100% ( ca in fond nu sunt date care sa te poata afecta pe plan financiar ). Eu folosesc Norton Antivirus licentiat. Imi detecteaza orice fel de.exe care este suspect. Cateodata mai imi blocheaza si pagini web. Sunt multumit de el si nu l-as schimba.

| SonicAndrei explică:

Am uitat să dau funda.

Toți aveți dreptate, dar l-am ales pe Dreamer pentru „Cel mai bun antivirus esti TU".
Am văzut reclame de genul
„(1) virus detectat. Clic aici pentru a-l elimina.".

| trance04 a răspuns:

Norton no1, Panda 2, si pe 3 BitDefender