Earthstil si Paul1991 va rog, nu va mai certati de la o simpla intrebare si multumesc de raspunsuri dar eu nu am voiam sa stiu antivirusuri scopul intrebarii era alta! Multumesc oricum ca mi-ati raspuns
Auzi, să vezi fază tare, imi trimite ăsta mesaj pe privat, findcă este cu statut de senior, și in fine, stai să vezi acum ce greu scap eu de maimuțoiu ăsta, și toate astea se intămplă din cauza politicilor de rahat care le are siteul TPU! Eu ți-am răspuns ție la intrebarea ta. Eu ce vină am că sunt abordat direct de Paul1991. Dacă lu ăsta ăi place să abordeze bărbați direct pe acest site, inseamnă că are și el inceput de poponar! In fine, merge greu tare de tot siteul ăsta de la o vreme, cred că imi inchid contul findcă sunt prea mulți lingăi de doi lei!
Nu ma cert deloc pentru ca nu ai cu cine , acel copil copac e prea dobitoc pentru a-si da seama pe ce lume traieste , pur si simplu ma busea rasul cand am citit comment-ul lui, deoarece am realizat, cu o mare dezamagire in suflet, ca printre noi inca mai exista si astfel de specimene. Ceva cu parinti comunisti, ca nu stiu ce, deci "omul" e foarte instabil psihic. Hai ca inchei discutia aici, pentru ca iar ma apuca rasul numai cat ma gandesc .vai vai vai... Numai bine! P.S. pai din intrebarea ta : "Exista cumva vreun program ceva care sa omoare orice virus", acel program e antivirus, si faimosul "firewall" despre care tot batea campii respectivul specimen. Nu exista altceva. Acele programe care curata pc-ul, nu iti elimina virusii, eventual acele programe pot semnala diferite probleme dar nu te scapa de virusi. si daca vrei sa iti instalezi antivirus, vezi ca ESET Nod32 nu e tocmai potrivit pentru Windows 7.
Ce răspunsuri, toată lumea spune exact aceiași tămpenie și prostie. Se vede că aveți părinți comuniști care vau educat să vedeți precum calul, doar inainte. Antivirusul este un simplu progrămel, care-ți rezolvă doar o mică parte din probleme. Și cum naiba să-ți omoare virusul, păi un antivirus bun nici măcar nu lasă să se aproprie vreun virus de pc-ul tău, du deja te referi că ar fi și intrat la tine in pc virusul, deci un anti-virus beton ține la distanță tot ce inseamnă virus. Dar dacă dorești ceva care să fie sută la sută garantat folosește firewall, vezi și tu care este cel mai bun, vezi și tu care este in top 10 și vezi dacă mai găsești și tu alte firewall foarte bune, și apoi trebuie să inveți să faci setările acelui firewall. Poți face setările la un firewall asa de bine incăt nu se poate apropria de pc-ul tău nici un rotkit, troian, virus, sau și mai rău un soft spion care să fie instalat la tine in pc și tu să nu știi, și să-ți fure toate parolele și conversațile. Un virus nu este periculos chiar așa de tare, deci eu zic să cauți un firewall super performant și să-ți răspund și ție la intrebarea ta intr-un final, incearcă să folosești GMER -rotkit, scanezi cu cablul de la net scos, vezi și tutoriale pe net dacă nu te duce capu să lucrezi cu el, și iți garantez că poti avea in pc la tine cel mai tare troian din lume și alte tămpenii, iți garantez că ți le va detecta in trei pași și trei mișcări. Să-ți intre bine in cap, evită bitdefender și panda, și caută și tu pe siteuri diferite softuri portabile intră pe siteurile in care se fac teste și comparație, vei descoperi nenumărate progrmele unele chiar portabile care-ți vor prinde bine, și dacă vrei o apliacație super mișto folosește comodo kill swich, este un soft portabil, poți urmări pe youtube ce poate face acest progămel, găsești tutoriale! Pa!
Te-ai uitat la prea multe filme. La ora actuala exista virusi care pot trece fara nici o problema de orice firewall vrei tu. Firewall-ul fiind in principal folosit pentru a contracara atacul unor hacker-i sau cracker-i, nu iti ofera o solutie extraordinara impotriva unor virusi, cu siguranta trebuie sa ajuti firewall-ul si cu un antivirus performant. Si de ce sa evite Bitdefender? "antivirusu este un simplu programel" ))))), asta e cea mai buna gluma pe care am auzit-o de vreo 2 ani incoace. Cand vei ajunge tu sa proiectezi un antivirus, sa imi dai un telefon, pana atunci stai jos , esti pe langa.
@Cuenta, poti sa iti instalezi pe pc fara probleme un ESET sau BitDefender sau Kaspersky si nu vei avea probleme.
Și ce te agiți mă așa de tare? Ce ai luat foc? Dacă tu crezi că un firewall este un simplu progrămel peste care poate trece ori cine, inseamnă că ești prost făcut grămadă! Bitdefender este un antivirus care-ți conumă multe resurse și iți găsește crakurile de la joc, apoi stai o mie de ani să ți le repari, prostule, știm și noi ce minte ai in tine, se vede de la un km și scrie și tu limba romana corect dă-te dreacu de jeg uman ce ești! Firewallul este cel mai important la un calculator! Acela lasă să intre pe cine vrea el in calculator și să iasă tot cine dorește el! Și dacă o mai arzi așa șmecherește, vezi că o să te frigi la tălpi tare de tot, papagalule! Vezi că te pun la punct in trei secunde, și tot ție o să-ți pară rău, așă că mai bine stai jos, nimicuri ca tine nu mă mai afectează de mult tare de tot!
Și ce lași mesaje pe privat mă? Iți este frică să nu te fac mai tare de cacao? Și apropo, nu mă mai plagia, baremi lasă și tu mesaj conceput de tine, papagalule! Și stai relax că nu am obiceiurile tale, te las pe tine să fi prost in continuare că văd că-ți place să mă plagiezi!
Avg antivirus, ai o perioada de trial, pe mine ma ajuta, am eliminat deja vreo 3 virusi de tipul worm.
Ciufulici întreabă: