Dai smartphone-ul pe luminiozitate maxima, intri pe Youtube si cauti "mouse jiggler" pui un videoclip de genul in full screen, pui sa se repete pentru orice eventulitate si pui mouse-ul peste el.
Nu merge pe touchpad desigur, pe smartphone-uri cu luminiozitate mica si sper ca ai o priza in apropiere sa pui telefonul la incarcat.
Am verificat, la mine functioneaza.
Am încercat, nu merge
Eu am incercat si merge, cu smartphone-ul, cu foarfeca si cu doua bucati de hartie. Ce ai incercat? Cu smartphone-ul sau sa il pui pe ceva astfel incat laserul sa nu aiba contact complet? Daca il pui pe 2 bucati de hartie testeaza diferite grosimi, impaturita de 4 ori a mers la mine dar probabil depide si de mouse.
Mouse jiggler
Aparent depinde de ecranul telefonului. La-ma testat din nou iar pe S8 functioneaza dar pe un S7 nu.
A mers. Nu citisem sa dau luminozitatea la maxim
Poate merge sa îl pun de ventilatorul care nu îl mai folosesc
Daca se blocheaza mouse-ul sau laptopul nu are de ce sa fie de la setari. Cere un alt mouse.
Mai citeste intrebare o data, ca nu este vorba de mouse, ci de laptop.
Intrebarea ta era initial sa nu se mai "blocheze" nu sa intre in lock screen. Ai editat intrebarea dupa ce am raspuns eu si Briz.
Or fi ceva softuri "made in china" dar daca ai nu acces la setari, probabil nu ai drepturi de admin si nici nu poti instala programe. (Si nici nu ar trebui).
Verifica daca nu are un fir de par
un singur fir de par intr-un mouse optic si se block-eaza fara nici o logica
Https://www.google.com/search?q=mouse+clicker
https://freemouseclicker.com/
in teorie poti sa il instalezi pe calculatorul de acasa, apoi sa il copiezi si sa mergi cu el la birou, unde nu il instalezi, deci nu iti trebuie admin
pe asta in mod explicit nu l-am folosit niciodata, eu am unul de ani buni care a fost cracked si apoi a mers copiat pe alte windows-uri, moment in care l-am pus bine, si cand imi trebuie il caut