| waXonwaXoff a întrebat:

Exista jocul acela, Hero Rising pe care-l juca Charlie London, in filmul ala de pe Jetix Aaron >Stone?

214 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar cine il are pe kalk. sa imi trimita linkul pe adryano_messi_10@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man egzista jocul dar in alta tara Ganditii! ca ala nu era roman filmu era doar tradus normal filmu e in engleza ganditi ca in alta tara altii se joaca asta tongue daca nu stiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista, dar in mai multe varianta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista iti spun eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista si il vad mereu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il am l-am cumparat din new york cu 120 $

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba exista il am dar e extrem de plicti e in online si nu poti face multe nu ii chiar ca la televizor iti recomand muont and blade e cel mai tare joc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, hero rising e bestial si inca il caut, dar daca vreti actiune adevarata, incercati s4 league sau euro gunz pentru cei emo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista asa ca poti sa il iei de pe net ok eu il joc si merge super misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred dar as vrea sa ma joc

| KriSSu09 a răspuns:

Nu stiu

| KriSSu09 a răspuns:

Intradevar exista

| alex10ro a răspuns:

Cred ca exista pentru ca in bafta charli ca se juca bg pe consola ere jocul acesta numai ca nu poti vorbi

| Speedykl a răspuns:

Da exsista se numeste hero rising e superrrrr

| Kaz3kag3 a răspuns:

Chapions online

| VladOne_7641 a răspuns:

Draga gameri, as vrea sa va anunt ca exista un joc la fel, poti sa ti-l faci pe aaron stone, batman, superman inclusiv cu puterile de zbor, super saritura, superviteza, sau swing(cum are aaron stone), acest joc a aparut acum 1 an.Se numeste CHAMPIONS ONLINE. SI DIN 25 IANUARIE A DEVENIT GRATIS happy... PE MINE MA GASITI IN JOC CU ShadowAssassin... Clasa: Soldier, Abilitate speciala:SuperViteza, nivel 22.acum mai nou ma gasiti cu clasa: Glacier, abilitate SuperViteza sau Zbor, nivel mai mic

| Andrey9000 a răspuns:

Da exista doar ca in varianta pe internet nu il descarci de pe net si ti-l instalezi in calculator il joc pe site-ul www.herorising.in
Iti creezi un player dar fara avatar si joci jocurile. Poti ajunge in top 10 la coruri dar e foarte greu numele meu pe joc este Andrey9000. Daca aveti intrebari cautati-ma.

| Andrey9000 a răspuns:

Da exista doar ca in varianta pe internet nu il descarci de pe net si ti-l instalezi in calculator il joc pe site-ul www.herorising.in
Iti creezi un player dar fara avatar si joci jocurile. Poti ajunge in top 10 la coruri dar e foarte greu numele meu pe joc este Andrey9000. Daca aveti intrebari cautati-ma!

| VaLEnTInutza a răspuns:

Ba exista jocul acesta l-am gasit eu uite siteul http://www.disney.com.au/DisneyChannel/aaronstone/ poftim si vreau fundita

| Razvan66 a răspuns:

Jocul nu exista. Pur si simplu au facut o animatie.

| robertbokor17 a răspuns:

Exista si city of heroes si champions online e misto dar cere dupa 7 zile bani city of heroes crying

| gdgfd a răspuns:

Eu nu stiu daca exista jocul acela. Daca lati gasit sa mi-l scrieti pe adresa de mail.Adresa mea de mail este Kunroland@ymail.com

| ionel_2939 a răspuns:

Nu axista

| mihai412 a răspuns:

Da pe iso hunt

| stefan_7920 a răspuns:

Jocul hero rising se gaseste in straibnatate

| stefan_7920 a răspuns:

Jocul hero rising exista in strainatate

| ciuspic a răspuns:

Da chiar exista dar cauta bine