Cred ca exista pentru ca in bafta charli ca se juca bg pe consola ere jocul acesta numai ca nu poti vorbi
Draga gameri, as vrea sa va anunt ca exista un joc la fel, poti sa ti-l faci pe aaron stone, batman, superman inclusiv cu puterile de zbor, super saritura, superviteza, sau swing(cum are aaron stone), acest joc a aparut acum 1 an.Se numeste CHAMPIONS ONLINE. SI DIN 25 IANUARIE A DEVENIT GRATIS ... PE MINE MA GASITI IN JOC CU ShadowAssassin... Clasa: Soldier, Abilitate speciala:SuperViteza, nivel 22.acum mai nou ma gasiti cu clasa: Glacier, abilitate SuperViteza sau Zbor, nivel mai mic
Da exista doar ca in varianta pe internet nu il descarci de pe net si ti-l instalezi in calculator il joc pe site-ul www.herorising.in
Iti creezi un player dar fara avatar si joci jocurile. Poti ajunge in top 10 la coruri dar e foarte greu numele meu pe joc este Andrey9000. Daca aveti intrebari cautati-ma.
Da exista doar ca in varianta pe internet nu il descarci de pe net si ti-l instalezi in calculator il joc pe site-ul www.herorising.in
Iti creezi un player dar fara avatar si joci jocurile. Poti ajunge in top 10 la coruri dar e foarte greu numele meu pe joc este Andrey9000. Daca aveti intrebari cautati-ma!
Ba exista jocul acesta l-am gasit eu uite siteul http://www.disney.com.au/DisneyChannel/aaronstone/ poftim si vreau fundita
Exista si city of heroes si champions online e misto dar cere dupa 7 zile bani city of heroes
Eu nu stiu daca exista jocul acela. Daca lati gasit sa mi-l scrieti pe adresa de mail.Adresa mea de mail este Kunroland@ymail.com
anonim_4396 întreabă: