| elektrix a întrebat:

Exista jocul Hero Rising din Aaron Stone si in realitate, sau ceva asemanator? Daca da dati-mi si mie un link de unde il pot luabig grin

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prostule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dante-s inferno, seamana destul de mult

| scrpionu a răspuns:

Da exista dar nu stiu cum sa til spun dar e tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, există şi nu există. O să ţi se pară ciudat, dar aşa e. O să-ţi explic:nu este varianta completă, ci doar cea de care e nevoie pentru serial, şi singurii oameni din lume care îl au sunt cei care îl joacă în serial.Totuşi, există un fel de training pentru joc pe herorising.co.uk.Dar dacă vrei să existe, poţi face ceva. Fă-ţi un cont pe www.petitionspot.com şi semnează asta :http://www.petitionspot.com/petitions/herorisinggame/. Am nevoie doar de 100 de semnături. Şi încă ceva:dacă vrei un joc asemănător, încearcă 4story.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu nici eu ...pentru ca, si eu asta caut laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieu il iubesc din toata inima mea pe aaron stone mai mult ca familia mea deci il iubesc dacal vad mor nu lesin love struck love struck love struck love struck love strucklove struck love struck ma cheama andreea si am 12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jocul nu exista sunt decat niste traininguri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.google.ro/......Http?/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| hfhf88 a răspuns:

Da advvent eising seamana tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe net! scrie pe google sau pe utourent download hero rising

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dea nu ekista dar in plus 4stroy

| ToxykCandy a răspuns:

Si eu ma intrebam dar, am aflat ca sunt jocuri asemanatoare de exemplu pentru mine pe xbox360:champions online, city of heroes sunt la fel. Exista si hero rising doar ca in America.Trebuie sa-l cumpar