Well, daca nu vrei ceva profesionist atunci intrebarea ramane fara raspuns. Exista o placa buna, profesionala, se numeste Wet2Dry fabricata de D-Fuse italia. Face exact ce iti trebuie tie, dar costa vreo 500 Ron. Cat despre par, nu trebuie sa il supui la mai mult de 52 C, de acolo incepe degradarea.
Anabela, sigur stii deja ca folosirea unei placi obisnuite de intins parul nu e deloc indicata atata timp cat parul nu este perfect uscat. Diferenta de temperatura trebuie sa fie de fapt cat mai mica pentru ca parul sa nu se degradeze (sau chiar sa cada).
Un produs special pare a fi T3 Tourmaline Professional Ionic Wet or Dry Iron. Care spune ca face exact ce intrebi tu. Dar probabil nu se gaseste la noi.
Un alt caz in care am auzit de "intinderea parului ud" este in situatia intinderii chimice si doar la coafor (cam ca atunci cand il faci "permanent"). Nici chestia asta nu e prea recomandata, iti imaginezi ca face de fapt mai mult rau decat bine.
PS: O alta varianta ar fi periile care si usuca si indreapta in acelasi timp (au gauri mici prin care elibereaza abur) dar nu cred ca au acelasi efect ca o placa sau necesita oricum mai multa indemanare.
Eu mi-am luat cu placi de ceramica, de la Babyliss si nu numai ca nu-mi arde parul, dar chiar luceste mult mai misto. Nu ma mai despart de placa!
Da, exista, eu am una de la Remington, o folosesc aproape saptamanal. O am luata din UK, ce-i drept, si am dat cam 250 RON pe ea, dar cred ca gasesti si pe la noi.
Mai, eu mi-am luat una Revlon, e chiar tare, si nu am dat mult pe ea, cam 300 RON.
Da, exista si tipul asta te ajuta sa economisesti foarte mult timp. Dar ai grija cat de des o folosesti, ca oricat de buna ar fi, tot strica parul.
anonim_4396 întreabă:
Llolal întreabă:
3u întreabă:
69Ralucaaaaaaaaaaa întreabă:
GGG562852 întreabă:
YzuD întreabă: