| Swabia a întrebat:

Exista posibilitatea ca ESET NOD32 ANTIVIRUS sa expire? Am laptopul de vreo 2 luni si s-a ocupat un tip de la un dealer cu instalarea windowsului/programelor...etc. Faza e ca iconita aceea de la antivirus era verde si acum e rosie si imi scrie cum ca accesarea emailului si a internetului nu sunt sigure si ca pc-ul meu nu este in totalitate protejat. A mai fost careva in situatia asta?

19 răspunsuri:
| VladDu a răspuns:

Exista posibilitatea sa expire daca este trial.
Poti incerca ceva: inchide antivirusul si schimba data pc-ului cu un an in urma apoi dai restart la pc si vezi daca merge antivirusul.

ps: la kaspersky merge.

| YLLL a răspuns:

Eu am Nod32 si nu mi-a expirat si sper sa nu mi se intample astalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| danutza a răspuns:

Daca ai licenta da happy

| Drauzy a răspuns:

Eu am avast 4.8 e bun anti-virusul, isi face update singur. Am licenta pana in 2011 si nu am treaba cu el, merge ca uns happy

| sweety_1169 a răspuns:

Da mi s-a intamplat si mie, e perioada trial, daca nu vrei sa cumperi licenta dezinstaleaza-l si instaleaza-l dupa din nou happy Eu asa am facut.

| mariobros a răspuns:

Da expira. Eu am de la McAfee si sunt foarte multumit, plus ca nu expira.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, licențele la anti-viruși expiră după o perioadă de timp. Probabil aveai licența TRIAL, valabilă 30-60 de zile. Ce ai de făcut? Să achiziționezi o licență (cu bani).
Eu am o licență pe 2 ani la BitDefender și n-am probleme.
Poți încerca și soluții gratuite (Avira (anti-virus), Comodo (pentru firewall)).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Downloadeaza AVG e free daca il downloadezi de pe siteul lor. www.avg.com

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei un antivirus bun cauta pe net o versiune trial de norton ca e valabil 90 de zile. ESET NU ESTE ANTIVIRUS, eu l-am cumparat cu 60$ este versiune completa, ESET este un program care STERGE fisierele virusate el nu le repara. Deci nu e un antivirus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, da expira, eu mai am licenta inca o luna, am luat-o acum 3 ani!
Dar, ia-ti avast ca e free sau avira, la avast trebuie sa te inregistrezi si atat, ai licenta un an!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca ai un program antivirus trial (de proba) pentru 30 de zile dupa care trebuie sa cumperi o licenta...
marian_petre2002@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am fost in situatia ta si mie mi-a cerut actualizarea bazei de semnaturi. E cel mai bun antivirus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este posibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

Întrebări similare