| Myr3ll1994 a întrebat:

Exista program ca sa nu iti mearga jocuri sacadat daca da cum se numeste

18 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Daca nu ai resurse hardware degaba incerci programe pentru imbunatatirea jocurilor ca nu iti va merge oricum jocul respectiv! Solutia ar fi sa iti iei un pc nou sau sa cumperi componente ceva mai bune pentru asta actual!

kratos
| kratos a răspuns:

Nu exista asa ceva. Schimba pcul tau sau reinstaleaza sistemul de operare si instaleaza ultima versiune de drivere pentru placa ta video.

| User a răspuns:

Nu. Jocul respectiv iti merge sacadat pentru ca nu ai destui rami sau ai placa video prea mica.

| Moneyandfame a răspuns:

Se numeste calculator nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor acum pot sa mor ca le-am auzit pe toatelaughing program sa nu iti sacadeze jocurile rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti intra in optiunile jocului... sa setezi de la "visualization" parca, in loc de "high", "low". o sa iti mearga mai bine. eu asa am facut si la san andreas, si la sims, jocuri pe care pc'ul meu nu prea le suporta, ca e mai vechi si oricum are putini rami.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jocurile iti merg sacadat pentru ca ai deschise prea multe aplicatii in timp ce te joci sau...calculatorul tau e prea slab pentru anumite jocuri. Inainte sa instalezi un joc uita-te la cerintele lui (memorie RAM, procesor, placa video, spatiu, sistem de operare etc.) iar apoi compara cu ce ai tu. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista program pentru placa video sa poti juca jocuri care nu le suporta cauta si tu pe alte situri. nu te limita doar la google

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa dai jocul la low quality

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista un program de genu asta asaa ca va inselati totiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

San andreas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jhon cena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se numeste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai exista un program se numeste 3d analyze mie imi merge

| PurpleKusH a răspuns:

In primul rand scuze ca raspund cu 4 ani dupa punerea intrebarii dar nu-i asculta pe astea exista asa ceva se numeste gamegain 3 sau razeer game booster amandoua optimizeaza pcul tau astfel incat s anul mai sacadeze sau sa ai lag in jocuri practic doar pacaleste jocurile ca tu ai ce iti trebuie in pc sa le poti juca linistit iti voi lasa link de unde ele poti lua daca vrei sa stii cum se folosesc caut ape youtube how to use gamegain 3 sau how to use razer game booster http://www.razerzone.com/downloads#software si http://www.pgware.com/products/gamegain/

| eugaby7979 a răspuns:

Da exista un program sa te imbraci si sa te duci sa iti cumperi placa video si rami laughing))))))))))))

| Adecr a răspuns:

Nu stiu dar poti incercaTuneUp 2013
Sper s te ajute