Si jocurile pe care le joci tu sunt creeate de persoane, dar persoane care se pricep in de astea.
Nu stiu nici un program dar te sfatuiesc sa renunti la ideea de a cauta un program pentru ca jocurile astea se creeaza foarte greu [asa am auzit eu]
:d
Pai tu cum crezi ca au fost creeate jocurile pe care le joci tu?! acum depinde ce gen de joc, unul gen miniclip sau unul complex
By Dy
Xo~Xo
Poi exista clar k alt fel nu ar avea cum sa se creeze jocurile pe care le joci uh
dar din pacate nu stiu nici unul
Da se poate face un joc. Dar sincer chiar daca iei locul 1 pe tara la programare nu stiu daca poti duce la bun sfarsit un joc ca tetrisul.
Majoritatea compilatoarelor pot produce jocuri.De ex:Borland C++, Visual C++, Pyton, gcc, chiar si Pascal.Ar fi si programe de design 3d ce pot face jocuri. ex:Blender.Jocurile de pe browsere se fac in Adobe Flash. Oricum, tot ce poate face programe poate intr-un fel face si jocuri
Exista limbaje de programare cu ajutorul carora poti realiza programe (software), sau jocuri. Cum zicea si altcineva inaintea mea, asta implica in cele mai multe cazuri cunostinte temeinice de programare (care se pot invata 90% in aproximativ 3 ani). De asemenea, trebuie sa ai foarte multa rabdare, imaginatie si timp pentru acest lucru. O singura persoana cu greu poate realiza un joc complex de la zero.
De exemplu, acest joc (cauta pe Google: "asman spanzuratoarea"), a fost realizat de mine si pana sa ajunga in faza in care este acum, a fost nevoie de minimum 288 de ore de munca.
shotgan întreabă: