anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista televizoare waterproof? Adica sa iti pui in baie? Ma refer la alea plate, LCD.

13 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Exista, dar pe piata din Romania nu am vazut inca. Preturile lor sunt destul de mari. Poti sa vezi aici televizorul: http://www.waterprooftv.co.uk/w104.htm

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Potoliti-va, oameni buni, vi s-a urat cu binele?! N-ati vazut la stiri, o pustoaica faina, de 15 ani, s-a dus sa faca baie, si cum nu putea fara sa messengiuiasca, a lut laptopul in baie! Era uda, si cand a bagat alimentatorul in priza, s-a electocutat, si a murit! Povestiti si voi mai departe, sa nu-si mai lase parintii copiii sa faca asa ceva, Ci sa le explice riscurile, ca nu merita! Baia-i baie, da-oncolo! Nu-i pacat?! Parintii aia sunt distrusi, si cred ca era si singura la parinti! In baie sunt vapori, e umezeala, nu se stie niciodata! Feriti-va!

| Moneyandfame a răspuns:

Daca vrei sa iti pui televizor in baie, nu inteleg de ce iti trebuie waterproof.Doar nu il bagi in cada.Pe perete sus.nu cred ca ajunge apa acolo...sau ajunge?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca preturile televizoarelor recomandate ti se par prea mari, poti sa aplici varianta ieftina:
-Dai o gaura intr-unul din peretii baii, pui un geam de calitate, si in spatele geamului pui televizorul. big grin

Scuze pentru raspunul inutil, dar nu m-am putut abtine tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt si eu as face ca Gabriel. As da o gaura in perete, as folosi plexiglass cu silicon pe margine pentru izolat si inauntru un filtru impotriva umiditatii si gata, ai televizor bun in baie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am asa ceva, mi-a pus o firma din Cluj... dar, nu cred ca pot inca sa monteze in alte judete...

daca vrei mai multe detalii, contacteaza-ma la brosky at g ma il punct com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista... pcxtreme.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.luxurite.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E si in bucuresti, la 750eur de 19'', incastrabil vezi pe 100case.ro la televizor waterproof

| elisheba a răspuns:

Este inutil un TV in baie... parerea mea!

| vladalex_2936 a răspuns:

Am de vanzare TV Waterproof LCD noi noutze 19" inch 1700lei + suport de montat in perete
-touch panel
-PAL NTSC
-format 16:9
-S Video, VGA input, RCA input- output, audio output, tv antena
-telecomanda wateproof
-DC12V
-contact 0723620516

| spatv a răspuns:

Http://www.spatv.ro este un site dedicate televizoarelor waterproof de baie, bucatarie, piscina, cabina dus sau orice mediu ud sau umed. Televizoarele de baie au diagonala intre 9.4" si 52" iar cele de bucatarie de 10.2" respecitv 15". Pentru mai multe detalii si poze intrati pe site.