Windows 10 editia Pro, la care ii blochezi update-urile din Registry Editor sau Group Policy Editor.
(ambele fac acelasi lucru, doar ca interfata Group Policy Editor e mai prietenoasa)
Optional, le poti bloca si din Services, si pana la un nou Update major (vin doua pe an) ai pace.
Cauta in linkul de mai jos:
How to disable automatic updates using Group Policy
sau
How to disable automatic updates using Registry
https://www.windowscentral.com/......windows-10
Merge și pe 10 Pro N?
Pe N nu stiu sigur, dar in principiu da, singura diferenta e ca N nu vine cu Edge si Bing default, ca sa nu lezeze principiile europene legate de monopol, libertate in alegere, etc.
Crede-ma ca daca le blochezi cu una dintre variante (fie din Registry Editor, fie din Group Policy) vei fi deranjata cel mult de 2 ori pe an, dar cel mai probabil deloc.
Daca le blochezi din (Task Manager) - Services, acolo stiu sigur ca se reactiveaza la fiecare update major, deci - de 2 ori pe an.
In plus, eu am scos si toate notificarile, (pentru ca ma stresau) inclusiv banda aceea ce apare in dreapta se poate scoate de tot, sau poti elimina doar aplicatii/notificari de pe ea.
Ubuntu? Arch? Astea au updateuri de trei ori pe zi (din experienta proprie).
Windows XP in rest toate fac update, dar cum zicea si alt user poti sa le dai disable si nu te vor mai stresa, cauta in setari cum sa faci asta!
Am dat disable mereu dar e mereu contra opțiunilor
Nu știu dacă Windows XP se mai găsește, in plus, folosesc și programe de editare video, foto, randare 3d, editare audio, nu știu dacă tolerează astfel de softuri.
Windows XP se gaseste pe trackere, eu am inca CD-uri cu windows XP pe care-l folosesc pe un PC slabut, pe laptopul performant folosesc win 10 care e un spion imputit.
Intr-adevar pe win xp nu merg in prezent decat putine softuri noi, de fapt niciun soft mai nou nu merge decat alea vechi, deci nu te-ar ajuta plus ca numai exista suport de ani de zile pentru xp.
Eu l-am adus in discutie ca subiect de gluma mai mult.
Ești nesimțit, eu voiam un răspuns serios și tu mă iei la mișto? Du-te dracu!
Esti o distrusa sau un distrus cu nick de fata care jignesti aiurea, sa fac ceva pe caracterul tau de 2 lei.
Le-am tot oprit și tot face de capul lui.
WeAreSmart întreabă: