| DeathLord93 a întrebat:

Exista versiune a virusului Politia Romana care sa atace windows 10?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este posibil deoarece Windows-urile sunt construite la fel. Daca ti-e frica treci pe Linux sau Ubuntu. Te asigur ca sunt mai bune ca Windows-ul doar ca nu te ajuta prea mult la jocuri.

| DeathLord93 explică (pentru Salontanul):

Am pc nou iti dai seama ca imi e aiurea sa iau fix rahatu ala de virus efectiv ala nu afecteaza cu nimic altceva in afara faptului ca blocheaza desktop-ul barem daca iau virus sa iau ceva ca lumea nu hahalera aia laughing

| DeyCj a răspuns (pentru Salontanul):

Ubuntu Linux mai precis.Defapt UNIX, linux-ul fiind un nucleu, nu sistem de operare bazat pe GNU Linux cum e de exemplu Ubuntu și cele peste 100 de distribuții Linux happy.
Sunt jocuri și pentru sistemele Linux, normal nu pentru distribuțiile bazate Debian(Ubuntu și „pretinii"), dar pentru Slakware, sau Mandriva sunt și cu grafică chiar frumușică.

| Salontanul a răspuns (pentru DeyCj):

Nu te-am intrebat nimic. Nu-mi da lectii numai cand te intreb eu. Asta se numeste milogeala cand dai raspunsuri cuiva care nu te intreaba doar pentru a obtine puncte ce nu te ajuta cu nimic.

| Salontanul a răspuns (pentru DeathLord93):

Multumesc pentru apreciere. Foloseste asta trial (14 zile) : https://www.malwarebytes.com/antimalware/

| DeyCj a răspuns (pentru Salontanul):

Nu e frumos să dezinformezi, de asta te-am corectat.
Că tu ai o problemă cu asta, asta numai a ta!

| Salontanul a răspuns (pentru DeyCj):

Ti-am spus ca nu ma intereseaza. Mergi si spune cui te-a facut ca dezinformez. Daca n-ai habar macar taci din gura.

| DeyCj a răspuns (pentru DeathLord93):

Dacă te iei după Salontanul care numa aberații vorbește atunci e „ de bine".Să treci pe Ubuntu sau Linux
Da Ubuntu ce-i?
Îi tot linux da spune-i-o prostului da' de pricepe laughing))
Da las' că știe să insulte, la aia-i primul'! laughing)

| DeathLord93 explică (pentru DeyCj):

Frate eu nu am intrebat ce system de operare sa mi pun pe pc asta e treaba mea eu am intrebat daca un anume virus imi poate ataca sistemul avand instalat acel program despre care am spus mai sus nimic altceva. Daca din asta ati facut tema de bagat strambe pe mine nu ma afecteaza cu nimic si sincer sa fiu Salontanu a fost singuru la obiect pe ce am intrebat eu

12 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Normal că există. Windows-ul tot Windows îi, indiferent de versiune, adică cu un sistem de fișiere expirat, și plin de vulnerabilități, dar desigur ascunse de ochiul fraierului ce plătește undeva la 100€ pe licență.
De fapt ăsta numa virus nu-i, că-i un fel de adware ce se poate rezolva fără nici un fel de așa zis antivirus(real toți îs doar țepe comerciale ce văd „virușii" lansați pe net chiar de producătorii acestor tipuri de programe, cu scopul de a speria utilizatorii și a-i convinge să plătească „taxa de protecție" la care-i zice licență). Succes

| darrio2007 a răspuns:

Tu vezi mai bine ce faci cu w 10. Cam dă erori.

| DeathLord93 explică (pentru darrio2007):

N-am avut problem pana acum poate pentru ca il am original cu licentahee hee

| K0sti a răspuns:

Pai crezi ca are greata de Windows 10?
Trebuie sa fii prea papagus, ca sa iei virusul...