In primul rand ca se strica repede, dar cum acest model nu e bine realizat ca si replica(ma refer la cele ieftine) nici nu prea se aud bine, si sunt prost realizate, sigla beats (b) la unele e stramba si lipsesc mai multe detalii.
Da e mare diferenta,eu am si fake-uri si originale,si diferentele sunt mari,mai ales la calitatea sunetului,si la aspect de asemenea.Dar la ce model te referi mai exact? Studio, Solo, Tour, Pro, Mixr?
La solo hd
Daca poti si sa argumentezi un pic ar fi super. Dar fake-urile se strica mai repede?
Aha,pai o pereche de Solo replica de cea mai buna calitate e cam 300lei, cele la 50-100-150 lei sunt tampenii,prost realizate, se duc repede, nu iti recomand sa iti cumperi, o sa regreti, eu am dat 1000lei pe o pereche Studio originale si sunt foarte multumit de ele, eu am de vanzare modelul Tour(cele mici), foarte bune.Infine rar gasesti o copie buna si ieftina.
In primul rand ca se strica repede, dar cum acest model nu e bine realizat ca si replica(ma refer la cele ieftine) nici nu prea se aud bine, si sunt prost realizate, sigla beats (b) la unele e stramba si lipsesc mai multe detalii.