| hrdcore a întrebat:

Exista vreun program cu care sa fac sa imi mearga videoclipurile de pe youtube pe telefon ca imi spune ca nu le poate deschide?(Sony Ericsson k770)

Răspuns Câştigător
| cosmon a răspuns:

Cauta any video converter si converteste video-ul in ce format vrei tu sau daca nu ia-ti vdownloader si cu el descarci de pe youtube direct in formatul dorit! Cum ar fi MP 3 3GP sau MP 4

10 răspunsuri:
| Ove a răspuns:

Sa inteleg ca tu intri de pe telefonul tau mobil pe internet mai exact pe www.youtube.com? I-a incearca tu sa intri pe htt://m.youtube.com si sa imi spui si mie. Mi-e imi merge perfect

| Ionutzsa a răspuns:

Pai daca dai jos melodii de pe youtube nu cred ca sunt in format mp3 :). Cea mai buna solutie ar fi sa cauti un convetor. citez "Cu All Audio to MP3 Converter ai posibilitatea sa convertesti diferite tipuri de fisiere de muzica in MP3-uri.

O situatie tipica: Ai un fisier audio pe care doresti sa-l asculti la mp3-player dar nu functioneaza deoarece fisierul este intr-un format gresit. Cu All Audio to MP3 Converter poti rezolva aceasta problema. Cu el poti converti fisierele de tip WMA sau WAVE in MP3 intr-o interfata grafica ce-l face usor de folosit." uite si site`ul respectiv -> http://download.chip.eu/ro/All-Audio-to-MP3-Converter-4.0_448074.html

| hrdcore explică:

Nu @coco downloadez un filmulet pe calculator si il bag pe tel si nu merge

| hrdcore explică:

Ba nu imi raspundeti ca am gasit

| vampirika a răspuns:

Vdownloader eu ca el iau videoclipuri dp youtube, orice si le bag in tel si mergtongue

| Oktavian a răspuns:

In timpul niostru mas astepta la orice programa

| ioana_5244 a răspuns:

Pai ar trebui sa ai mp4 la telefon din cate stiu thinking si este un program care iti converteste videoclipul in mp4 si iti merge.asa merge la ipod si de acolo stiu.
sper sa te fi putut ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adobe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va Rog Spuneti-mi Cum Sami Fac sa-mi Miarga yutube pe calculator adica pe compiuter

| Madalin_8427 a răspuns:

Da si se numeste Adobe reader big grin