Pai...cu photoscape poti face asta... pui pause la minutul in care vrei sa faci poza.mergi in photoscape la screen capture, capture region si selectezi casuta cu filmul sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
Pai apesi pe print scrn(sys Rq) de la tastatura apoi deschizi paint dai click pe edit si selectezi paste si gata! sper ca te-am ajutat ast fundita :*
Lasa programele... te invat eu mai simplu
Deci...vezi ca la tastatura ai un buton pe care scrie Print Screen sau Stamp R Sist. Apesi pe buton cand ajunge filmuletul la imaginea pe care o vrei. Apoi te duci in Paint si apesi Ctrl+V. Si salvezi imaginea in pc si gata.Asha poti sa iei pozele si de pe hi5 daca nu merge sa le iei direct:p
:*:*:*:*:*
Se poate cu photoscape, cum spunea NimeniAlta:d
sau
apesi "print screen", intri in paint si dai paste:d
acolo iti apare, salvezi poza, intri in photoscape si decupezi acea parte din videoclip:d
Bafta!
Pai opresti in acel moment, dai full screen sau ce vrei tu, apoi, apesi pe print screen.
te duci in paint, dai ctrl v si ai imaginea dorita=)
pace!
Cred ca se poate si cu aplicatia Paint de la Windows. Faci o poza la ecranul calculatorului. Întai pui pe pauza videoclipul la poza pe care o vrei (pe fullscreen), apesi în acelasi timp tastele Fn si PrtScr. Apoi deschizi aplicatia paint, la Edit dai Paste(sau lipire) si îti apare poza. Apoi dai la File (fisier) si salvare ca. Poza îti e salvata în calculator. Sper sa mearga.