Intra de pe telefon si introdu' aceasta adresa: http://get.adobe.com/flashplayer/ si o sa iti spuna daca e compatibil sau nu ...si daca nu e compatibil o sa iti ofere o alta versiunde de flash player.
Ai totusi grija sa iti fie activata optiunea orange wap unlimited sau ori care alta optiune de internet pentru mobil ca sa nu te taxeze prea tare.
Am JacaScriptul porin dar tot nu functioneaza... in legatura cu Flash Playerul... zi-mi tu de unde il pot descarca?
Sal.am si eu un lg ku990i si cand vreau sa donwloadez flashplayerul imi zice memorie insuficienta.plzplz ajutati-ma si pe mine. ziceti-mi c sa fac
Sal.am si eu un lg ku990i si cand vreau sa downloadez flashplayerul imi zice memorie insuficienta. ziceti-mi si mie ce sa fac.va rog frumos
Nu trebuie nici un flash player intrii la setarile telefonului/conectare/setari streaming /acolo la setari pentru de date flux/cont de rete dai Orange internet nu Orange world eu m-am chinuit cam 4 zile pana am rezolvat problema. spor la vizonat clipuri pe youtube sau trilululu
Eu nu am la setari stearming Orange internet
Am numai Orange world...Cei de facut? Plzz ajutati-ma multumesc>
Am si eu o intrebare.Am un LG ku990i si numai merg butoanele laterale. Daca stiti cum sa fac poza de pe ecran, sau o aplicatie sa mearga.
AvalohAlyn întreabă: