| alexalghisi a întrebat:

Exista vreun program Flash Player sau altceva pentru LG Ku990 pentru a putea vedea videoclipuri pe youtube / trilulilu/ etc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra de pe telefon si introdu' aceasta adresa: http://get.adobe.com/flashplayer/ si o sa iti spuna daca e compatibil sau nu ...si daca nu e compatibil o sa iti ofere o alta versiunde de flash player.
Ai totusi grija sa iti fie activata optiunea orange wap unlimited sau ori care alta optiune de internet pentru mobil ca sa nu te taxeze prea tare.

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori ai JavaScrip oprit si atunci nu ruleaza videoclipuri ori ai o versiune veche de Flash Player.

| alexalghisi explică:

Am JacaScriptul porin dar tot nu functioneaza... in legatura cu Flash Playerul... zi-mi tu de unde il pot descarca?

| antonio_2204 a răspuns:

Da eu am incercat si a mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aceeasi problema

| vladfunny a răspuns:

Va rog add me la vlad_funny16 pentru a ma ajuta si pe mine cu prog asta

| alex10 a răspuns:

Sal.am si eu un lg ku990i si cand vreau sa donwloadez flashplayerul imi zice memorie insuficienta.plzplz ajutati-ma si pe mine. ziceti-mi c sa fac

| alex10 a răspuns:

Sal.am si eu un lg ku990i si cand vreau sa downloadez flashplayerul imi zice memorie insuficienta. ziceti-mi si mie ce sa fac.va rog frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine zice ca sa aleg sistemul pe care opereaza d c? tot un lg ku990i?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care ai reusit ma ajuti si pe mine plsss bloondu6 id meu va rog mult de tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall am si eu o problema cu lg ku990 wiewty am incercat cum ai spus si tot nu merge ce sa fac help me!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie nici un flash player intrii la setarile telefonului/conectare/setari streaming /acolo la setari pentru de date flux/cont de rete dai Orange internet nu Orange world eu m-am chinuit cam 4 zile pana am rezolvat problema. spor la vizonat clipuri pe youtube sau trilululu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma chestia aia sa schimbi sa pui Orange internet nu merge ca imi spune eroare de conectarestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine nu este numa Orange world sau internet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu fraere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat si eu sa schimb la setari de la Orange word la Orange internet si merge fain youtube-ulwinking bafta la toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba foarte destept ala care a zis ca trebuie sa schimbi alea cu Orange world cu Orange internet si am schimbat si mi merge bine youtube bafta si la ceilaltiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sa incerc sa dawloadez flash player

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati pe meniul telefonului / setari / setarile telefonului / conectare/ mod conexiune USB si dati pe servicii de datewinking merge si pe LG KU990 i si LG KU990winking si la setarile retelei / modul retelei selectati GSM 900/1800 big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu un LG ku990i si nu imi merge youtube pe el am cartela Vodafone in el, am incercat toate setarile de la Vodafone:"VF Internet pe Mobil, Mobile Internet" si degeaba tot nu merge youtube. ma puteti ajuta cu ceva? multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga Orange internet si o sati mearga perfect

| Ciotina a răspuns:

Eu nu am la setari stearming Orange internet
Am numai Orange world...Cei de facut? Plzz ajutati-ma multumesc>big grin

| peterste a răspuns:

Am si eu o intrebare.Am un LG ku990i si numai merg butoanele laterale. Daca stiti cum sa fac poza de pe ecran, sau o aplicatie sa mearga.